Speltips, Stoke – Bournemouth 19/11: ”The Potters” med toppchans

Spelbloggare Publicerat: 18 november 2016

Landslagsuppehållet är äntligen över och klassisk avsparkstid lördag, 16:00, väntar match mellan Stoke City och AFC Bournemouth på Bet365 Stadium, varifrån vi hämtar ut ett 1X2-tecken.

Total kris. Inte en enda av de sju inledande seriematcherna lyckades Stoke, som setts som en aspirant för Europabiljetterna, vinna och vindarna blev bara kallare och kallare. Men till slut kom det som skulle bli början på vändningen; kryss borta mot Manchester United löstes och därefter radades tre raka vinster upp och precis före uppehållet plockades ett hedersamt bortakryss mot West Ham.

Gästande Bournemouth har varit svajiga, upp och ner, sedan starten – varvar positiva prestationer med rentav usla sådana. Streaken före uppehållet är ett praktexempel på detta; en fenomenal 6-1-vinst över Hull följdes upp av ett imponerande kryss mot Tottenham – innan man föll ihop och först förlorade över Middlesbrough och därefter hemma över jumbon Sunderland.

Shaqiri redo för spel

Stoke har hittat stilen – och jag räknar med att de fortsätter resan uppåt i tabellen. På den övre tabellhalvan hör de hemma, det finns inte så mycket att diskutera om den saken.

När det här spelåret ska summeras bör tabellen avslöja att det är stor skillnad mellan dessa klubbar, mer än den ynka pinne som skiljer dem åt just nu.

Och medan Stoke stormar framåt – den kanske största orsaken är att man fått fart på toppspelarna – föll Bournemouth ihop som ett korthus precis före uppehållet. Insatser och förluster som oroar inför framtiden och ställer ut en del frågetecken inför den här fajten – illa tajmat, då Stoke borta är en tuff uppgift.

Det har funnits bekymmer för Stoke med vissa skadefrågetecken, ett par timmar före det här tipset publicerades – 21:45, torsdag – rapporterades det om att den kanske främste stjärnan, Xherdan Shaqiri, är fit for fight och då ser det genast ljusare ut. Schweizaren är en av mina absoluta favoriter i detta Stoke och är en nyckelpjäs i jakten på de högre placeringarna.

Här får vi förvånansvärt bra betalt för ettan och den spelas till 2,32 x insatsen hos NordicBet. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och få 1 000 + 400 kronor i välkomstbonus via denna länk!

Speltips:

Speltips: Stoke vinner, rak etta
Odds: 2,32 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (1 000 + 400 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 19/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: