Speltips, Stoke – Burnley 3/12: Vi litar på hemmalaget

Spelbloggare Publicerat: 2 december 2016

Det ljusnar för Stoke City och när de får besök av ett Burnley som har det förbannat tufft på resande fot talar väl det mesta för att ”The Potters” kammar fullt, eller?

Får Stoke fart på deras individuella pjäser, då vet vi vad de kan uträtta. Klass för den övre tabellhalvan har de utan tvekan, med lite flyt eventuellt också för att utmana om Europabiljetterna. Men lite småprekär situation efter den usla seriestarten. Å andra sidan vänder det fort i Premier League, det har fått erfaras vid upprepande tillfällen.

Inför spelåret titulerades Burnley från flera håll som en slagpåse, att de bara ska upp i Premier League för att vända tillbaka ner i Championship – och med tanke på hur truppen ser ut, borde fallet vara så. Men! Burnley har visat karaktär och tack vare fantastiska resultat hemma på Turf Moor har de skrapat ihop 14 pinnar på 13 matcher allt som allt och har med det flera konkurrenter emellan ner till det röda tabellområdet.

Ljusnande skadesituation

När Stoke studsat tillbaka direkt efter uddamålsförlusten mot Bournemouth, visade på att formen fortfarande är konserverad och att man ska fortsätta jakten uppåt i tabellen. Watford värjdes undan med 1-0 på bortaplan och prestationen var lovande.

På bortaplan har Burnley inte mycket att hämta detta spelår; hittills löst en pinne på fem matcher. Förvisso tufft spelschema, men det är uppenbart att man har en annan växel att sätta i på Turf Moor.

Om ett par månader och ännu längre fram kan vi räkna iskallt med att avståndet mellan klubbarna kommer vara större – Stoke är minst ett par klasser bättre än Burnley. Ena sidan med material för den övre tabellhalvan, den andra för den undre.

En av de viktigaste faktorerna för ”The Potters” succé är att skadesituationen ljusnat. I buren kan Jack Butland eventuellt ta plats och den kanske viktigaste pjäsen i hela laget, Joe Allen, är tillbaka från avstängning.

Värre för Burnley som har frågetecken för Johann Gudmundsson och Dean Marney, som båda fick kliva ut skadade i den första halvleken i förlustmatchen mot Manchester City senast.

Stoke -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – spelas till 2,10 x insatsen hos Titanbet, som ni får en unik välkomstbonus hos, via oss – på 2 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Stoke -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 3/12
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: