Speltips, Stoke – Manchester United 21/1: Hörnidé från Bet365 Stadium

Spelbloggare Publicerat: 20 januari 2017

Ett kapabelt Stoke hoppas kunna skörda nya pinnar när de tar emot toppjagande Manchester United på Bet365 Stadium under lördagen och vi har hittat spelvärde på hörnmarknaden.

Stoke, som undertecknad höjt upp som en av de mest intressanta klubbarna i England, inledde spelåret på ett värdelöst sätt och har ännu inte kunnat borsta av sig sviterna från den tiden – men i alla fall kunnat kraftansamla till att studsa upp på plats nio i tabellen.

Den övre tabellhalvan hör Stoke hemma på. Som truppen ser ut borde de till och med kunna utmana om Europaplatserna.

Nu skiljer dock hela 13 pinnar Stoke från just sexan Manchester City. Topp sex har spurtat ifrån resten av tabellen och det är uppenbart att skillnaderna mellan toppen till mitten och botten växt i Premier League.

Manchester United kom inte heller ut speciellt bra i starten av Premier League och hade en period där i praktiken allt misslyckades med. Nu? Laget spelar propagandafotboll och 1-1-krysset mot Liverpool senast bröt en svit på nio raka vinster. 16 i följd utan förlust. Kan en CL-biljett kammas hem?

Låg hörnlina

Ger Stoke bra chans att utmana här, i synnerhet ur spelsynpunkt. Löser således deras hörnlina?

De har haft vissa problem att stå upp emot toppmotstånd och tenderat att svika när det på förhand sett som ljusast ut på förhand. Å andra sidan, om de skulle hamna i uppförsbacke skulle det snarare tala för vårt spel här.

På hemmaplan ska Stoke kunna stå emot vilket motstånd som helst i serien. Mycket potential man inte fått ut, men det har sett bättre ut på sistone.

Nu må Stoke ha knapp minusstatistik på hörnfronten hemma, men när spelåret är summerat borde de siffrorna se annorlunda ut. I snitt har 6,2 per match skapats framåt och det är trots allt rätt högt.

Manchester United har förstås siktet på tre pinnar, men de lär inte komma till Bet365 Stadium och tro att de kan spela ut ett formstarkt Stoke. Kan bli en del maktkamp ute på planen och Stoke således ha en del boll.

I snitt släpper United till 3,1 hörnor på resande fot, men även det är statistik som borde höjas framöver.

Stoke över 3,5 hörnor spelas till 1,85x hos 24hBet (€50 bonus).

Speltips:

Speltips: Stoke över 3,5 hörnor
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: 24hBet (€50 bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 21/1
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: