Speltips, Stoke – Sheffield Wednesday 1/12: Oddsen avspeglar inte verkligheten

Spelbloggare Publicerat: 1 december 2015

Det satsas stort på cupen från Sheffield Wednesday och när de besöker ett Stoke som kan vara lite ur balans kan vi inte annat än att lämna vårt förtroende i deras händer.

Snabblänkar: Oddsen | Speltipset | Läsarnas röst | Statistiken | Startelvorna

Som i de andra två andra tisdagsspelen från Ligacupen är vi inne på att skrällchansen ska vara större än oddssättarna vill få det till. I detta fall – bra mycket större. Klara värdesiffror vi bjuds på, inte minst av Bet365.

Undertecknad har hyllat Stoke under hela spelåret, i flera rekar – att de är flera snäpp bättre än vad resultaten antyder. Det står jag fast vid, trots att laget hittas på en anonym tolfteplats i serien. Nu är det dock omvända roller mellan – här överskattas de. Och det rejält. Eller om det är Sheffield Wednesday som underskattas. Oavsett vad är det inte av intresse.

Raka tvåan synas

Sheffield Wednesday har värjt undan större hinder än Stoke och har gjort det tydligt att cupen satsas det stort på. Man är en kraft att räkna med och siktet är på titeln.

Vi kunde se i den senaste rundan. Då skickade Wednesday ut Arsenal – och det var inte efter att man ställt upp en buss, snarare tvärtom. Toppklubben kontrades sönder fullständigt och segersiffrorna skrevs 3-0, vilket innebar att vårt speltips på att de skulle avancera vidare satt till 5,50x utan problem.

Och att detta skulle vara en engångsföreteelse? Nej, rundan innan den skickades Newcastle ut efter 1-0 – på bortaplan. Man har hittat ett smakrikt framgångsrecept mot de stora jättarna…

Stoke snubblade dit i förra veckans match borta mot Sunderland och förlorade med 0-2 efter att ha spelat med en man mindre halva matchen. Mittbacken Ryan Shawcross var det som visades ut och han får således stå över här. Avbräck deluxe! Rotation kan vi kallt räkna med från Stoke också.

Mot ett kaxigt, Championshiphuserande Sheffield Wednesday kan Stoke få rejäla problem… Den raka tvåan finns till 5,0x och till det tvekar vi inte en sekund på att investera våra polletter.

Speltips:

Speltips: Sheffield Wednesday vinner, rak tvåa
Odds: 5,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 1/12
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Stoke 1,83 williamhill logo
Oavgjort 3,60 ladbrokes logo
Sheffield Wednesday 5,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,08 unibet logo
Under 2,5 mål 1,85 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: