Speltips, Stoke – Southampton 14/12: Säsongens miss av spelbolagen?

Spelbloggare Publicerat: 13 december 2016

Vad oddssättarna sysslat med när de plitat ner oddsen inför den här matchen är ytterst oklart – är det en av säsongens missar? Undertecknad menar det! Stoke mot Southampton – vi har en 1X2-idé.

Ett möte precis i mittenskiktet av tabellen. Stoke, elva, mot Southampton, tia. Blir det en skjuts neråt i tabellen, eller kan de runtom Europaplatserna hakas på?

Faktum är att så lite som fyra respektive fem pinnar skiljer upp till sjätteplatsen, vilket kan landa i en EL-biljett – beroende på resultat i övriga tävlingar. Går att nå högre, fastän det blir svårt.

Men framförallt; matchen kan fungera som en vägvisare – är Stoke en kraft för den övre tabellhalvan, är Southampton dito? Sexpoängsmatcherna har ju ofta den typen av betydelse.

Vänd på siffrorna – fortfarande värde

Åt det relevanta. Vad sysslar oddssättarna med? 1X2-oddsen står i skrivandets stund i 3,25-3,30-2,50.

Det är helt omöjligt att förstå varför Southampton ska vara favoriter i en match som denna. Vänd på oddsen, och jag hade fortfarande sett värde i den raka ettan. För den delen hade siffrorna kunnat tryckas ner ytterligare också. 2,30 x insatsen – mer rättvisande?

Stoke tenderar ofta att underskattas. Undertecknad menar att de till och med ska värderas som snäppet bättre än Southampton och således ses som en större kandidat för Europaplatserna.

Och hemmaplan på det, då ska Stoke vara kraftiga favoriter. Såklart. God form också, sett bättre och bättre ut sedan oktober och framåt. Southampton har uppträtt svajigt – på bortaplan.

Här ryktas det dessutom om att Stokes mittbacksklippa Ryan Shawcross – en av lagets viktigaste pjäser – kan komma tillbaka i spel. Ännu osäkert, dock.

Oavsett skaderapporterna runt Shawcross för Stoke, har ”The Saints” åkt på ett ännu värre avbräck – den interna skytteledaren Charlie Austin. Extra tufft med tanke på hur iskalla hans anfallskollegor varit.

Det här vill jag påstå vara en av spelårets värsta missar från spelbolagen.

Den raka ettan spelas till 3,25 x insatsen hos Betway, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Stoke vinner, rak etta
Odds: 3,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, onsdag 14/12
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: