Speltips, Stoke – Tottenham 10/9: Vi lockas av ett målskyttespel

Spelbloggare Publicerat: 9 september 2016

Tre matcher in i Premier League hittas Stoke City chockerande nog på jumboplatsen. Kan man vända på saker och ting nu efter uppehållet? Hemmamatchen mot Tottenham kan mycket väl avslöja en del om framtiden – och vi ser chansen att höja svårighetsnivån på spelfronten inför fajten.

Det ska nämnas att Stoke haft ett löjligt tufft spelschema hittills och att de med all säkerhet kommer studsa uppåt i tabellen. Att ställas mot en nykomling som Middlesbrough, på bortaplan, och lösa oavgjort i en premiär är starkt – men sedan blev Manchester City flera siffror för stora och nu senast föll man knappt över Everton.

Efter den här bataljen lättas schemat upp lite för Stoke, och det är tacksamt…

Tottenham inledde serien starkt med ett kryss borta mot lokalrivalen Everton – med mersmak! – vilket följde upp en trea när Crystal Palace kom på besök till White Hart Lane. Precis före uppehållet kom Liverpool till samma plats och då blev det oavgjort, i en match där man hade visst flyt.

Med andra ord rullar inte Tottenhams maskineri på helt felfritt heller.

Bony hittar nätet i debuten?

Så, av de tre första matcherna att döma – klar fördel, ”Spurs”.

Och visst är de även bättre än Stoke och lär hamna ovanför dem i tabellen till när allt ska summeras, men så mycket som oddsen vill antyda ska det inte skilja. Stoke har varit underskattade under flera år och har, i min bok, ett övre tabellhalvan-material, eventuellt ett sådant som ska kunna utmana om Europaplatserna.

Nu har de hemmaplan och att värdet finns på spelen till Stokes favör är tveklöst.

Men istället för att placera polletterna på standardmarknaderna – det rekommenderas också! – hoppar vi in på ett målskyttespel.

”The Potters” har hämtat Wilfried Bony från Manchester City där han haft svårt att skina, men bakom en spelare som Sergio Agüero är det svårt att slå igenom. Hur som helst är han en pålitlig målmaskin och jag över övertygad om att han kommer stå för en stor del av Stokes skörd under säsongen.

En klassanfallare, det är vad Stoke hämtat in.

I en så pass öppen match som denna, ska förstås hans möjligheter till att hitta nätet ses som relativt stora – framförallt i en debut när det sannolikt sprudlar i benen på honom. Dessutom har han ett fint facit mot just Tottenham; mål i två av två starter mot dem.

Målskyttespelet finns till 4,00 x insatsen hos Unibet, och då får vi insatsen tillbaka om han inte skulle starta matchen. Saknar du ett konto hos dem? Inga problem! Öppna ett här – sätt in 500 kr och få 1 500 kronor att spela för!

Speltips:

Speltips: Wilfried Bony målskytt ”anytime”
Odds: 4,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 10/9
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: