Speltips, Stoke – Watford 24/10: Kalasodds uppdukat av Nordicbet

Spelbloggare Publicerat: 22 oktober 2015

Nästa anhalt är Britannia Stadium. Stoke tar emot Watford, vars smekmånad verkar vara över, och värden får vårt förtroende.

Två formkurvor som pekar åt olika håll.

Det klaffade inte direkt och Stoke hade resultaten emot sig i början av säsongen, trots upprepade bra prestationer. Spelet har fortsatt varit bra och nu har även de positiva resultaten trillat in ett efter ett – som väntat.

Botten har man studsat ifrån och efter tre raka vinster i serien hittas man på elfteplatsen med resultatraden 3-3-3. Glappet upp till de Europajagande konkurrenterna är inte speciellt stort och det är en fajt man bör kunna beblanda sig i. Finns utan tvekan potential för det.

Omvänt för Watford, alltså. Kom från Championship och skrällde till det rejält i de första matcherna i sann nykomlingsanda – för att verkligheten nu verkar hinna ikapp. Två förluster och ett kryss är facit på de senaste matcherna och då kom krysset mot AFC Bournemouth, också nya i förstadivisionen.

Ser bra ut på skadefronten för båda parter…

Oddsdropp att vänta

Stoke är bättre än på flera år och ska kunna utmana en bit uppe på den övre tabellhalvan, med stor sannolikhet Europabiljetterna. Med cupspelet inräknat står man på fyra vinster i följd, tre av dessa på bortaplan.

Det är dock på hemmaplan Stoke är som starkast och så det varit under flera års tid. Är imponerad av sättet de svetsat ihop truppen och vilken kvalité det är på spelet. Bättre än i fjol, det visste vi redan – men det här kan bli extremt bra.

Watford kommer fortsätta sjunka i tabellen och ska vara nöjda om de överlever. Smekmånaden är över och de senaste prestationerna och resultaten visar på vilken nivå man håller – man är bottenmaterial. Så enkelt är det.

Ska råda klasskillnad här och jag är oerhört förvånad över vilka odds vi får för spelen i Stokes favör. 2,20x för den raka ettan sticker Nordicbet ut med och de siffrorna kommer vara rejält klippta närmare avspark är känslan.

Speltips:

Speltips: Stoke vinner, rak etta
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 24/10
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Stoke 2,20 nordicbet logo
Oavgjort 3,35 comeon logo
Watford 4,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,40 unibet logo
Under 2,5 mål 1,65 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: