Speltips Stuttgart – Hamburg 28/5: Hett toppmöte i Tyskland

Spelbloggare Publicerat: 28 maj 2020

2. Bundesliga bjuder på en äkta toppbatalj mellan Stuttgart och Hamburger SV – en match av allra största betydelse. Här hittar ni speltips, odds och stream.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Streama matchen hos Unibet, utan extra kostnad. Få 600 kronor att spela för med en hundralapp insatt på kontot, som ny kund! Regler & villkor tillämpas.

Blytung toppbatalj

Trean mot tvåan i den tyska andradivisionen. En pinnes skillnad dem emellan. Toppduon slussas direkt upp i Bundesliga medan den på tredjeplatsen för kvala. Det här är med andra ord en match som helt kommer forma hurdan slutspurten av serien blir – en där tre pinnar kan vara skillnaden på huruvida de får spela i finrummet nästa år eller ej.

Stuttgart har kämpat på i motvind efter omstarten; förlorat två av två matcher, båda på bortaplan och med uddamålen. Ena mot nästjumbon Wehen Wiesbaden och andra mot sexan Holstein Kiel. Inte nått upp i önskad eller förväntad nivå. Så, lite av kniven mot strupen nu.

Nu har Hamburg förvisso inte återstartat med bravur heller, men inte heller motsatsen. I kryssmatchen borta mot Greuther Fürth var de bara minuter från tre pinnar, ett insläppt mål på stopptid satte stopp för det, och därefter spelade de mållöst mot serieledande Arminia Bielefield.

Givet skrällspel på Hamburg

Stuttgart som favoriter på hemmaplan, det köper vi, men att favoritskapet ska vara såhär stort? Desto mer tveksamt – och här är det på sin plats med något form av skrällbetonat spel.

Nu har Stuttgart inte fått till det sedan omstarten, förlorat två av två matcher, medan Hamburg åtminstone löst dubbla kryss i tuffa matcher. Den senaste av dessa, mot serieledarna, är en perfekt uppladdning – att de fått känna av tempot och pressen från en annan toppmatch.

Det hela känns rätt öppet på förhand och när vi då kan få fina odds på bortalaget, tvekar vi inte en sekund över att det är där polletterna ska slussas in.

Vårt spel inför matchen blir Hamburg +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om det slutar oavgjort – till 1,93 x insatsen hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Hamburg +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,93
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:30, torsdag 28/5
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo