Speltips, Sunderland – Aston Villa 2/1: Ångestfylld bottenbatalj

Spelbloggare Publicerat: 2 januari 2016

Nästjumbon mot jumbon – Sunderland och Aston Villa. När de ryker ihop på Stadium of Light tror vi att värden, trots deras usla form, ska ha en bra chans att vinna.

Ladda upp spelkassan: Här är de bästa bonusarna från 24 olika spelbolag!

Är det klassfotboll ni vill se? Håll er då borta från den här matchen… Seriens, i alla fall för tillfället, klart sämsta parter ska fäktas om tre blytunga pinnar i en ångestfylld batalj. Inför matchen har Sunderland sju pinnar upp till död mark och Aston Villa hela 11. En förlust för jumbon skulle mer eller mindre innebära att kontraktet är helt kört.

Fem förluster i följd har Sunderland åkt på. Illa, förstås, men spelschemat har varit oerhört tufft – Arsenal, Chelsea och Manchester City (b) samt Watford och Liverpool (h). Därför passande att få möta ett vilset Aston Villa vid ett tillfälle som detta.

Ett litet, mycket litet, kliv framåt har Aston Villa tagit med Rémi Garde som styrman, vilket han varit sedan november, men 14 raka matcher utan vinst har man ändå och för att hitta den senaste plockade trean i seriespelet får vi blicka tillbaka på premiären mot Bournemouth. Premiären! 18 matcher sedan.

Inte vunnit på 18 seriematcher

Har mycket svårt att se Aston Villa klara av att fixa bättre än kryss här. Inte för att Sunderland är speciellt bra, de kommer också få det tufft att överleva i förstadivisionen, men så usla som man Villa varit under spelåret är det som att kasta polletterna i vattnet att lämna förtroendet i deras händer när oddsen på 1×2-marknaden är hyfsat jämna.

Och Sunderlands fem senaste torskar ska vi inte heller lägga alltför stor tyngd vid – de har helt enkelt fått möta klart bättre konkurrenter. Mer passande reaktionstillfälle än såhär fås inte. Vinner man inte matcher som denna, då hör man inte hemma i finrummet.

Skadeproblemen är fortfarande stora för värden, men de har också varit i den situationen under en bra tid. Aston Villa å andra sidan; de har, förutom skador på betydande pjäser, deras bästa målskytt Jordan Ayew med sina fem baljor samt det givna mittfältsalternativet Ashley Westwood avstängda. Avbräck deluxe.

Sunderland +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – hittas till 1,74x som bäst och det är förvånansvärt bra betalt. Bara att slussa in polletterna.

Speltips:

Speltips: Sunderland +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: 10Bet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 2/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Sunderland 2,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,28 unibet logo
Aston Villa 3,22 unibet logo
Över 2,5 mål 2,35 expekt logo
Under 2,5 mål 1,65 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: