Speltips, Sunderland – Liverpool 2/1: Här ska det råda klasskillnad

Spelbloggare Publicerat: 1 januari 2017

Skadeskjutna Sunderland är i kris och står inför en oerhört tuff uppgift – Liverpool hemma på Stadium of Light när den nya veckan tar vid. Gästerna ska ses med toppchans och vi tror att proppen åker ur. 

På nedflyttningsplats som tredjejumbo och fyra förluster på de fem senaste matcherna. Sunderland är tillbaka på ruta ett efter en bra period i november och starten på december. Hård käftsmäll senast när man föll med förkrossande 1-4 borta över Burnley på Turf Moor. Prestationen i fokus här, att hitta stilen?

Liverpool är placerade tvåa i serien och hoppas kunna minska avståndet till suveräna Chelsea i topp. I och med 1-0-vinsten över Manchester City senast, har man skuttat ifrån konkurrenterna nedan – till toppen av kullen skiljer sex pinnar och till tredjeplatsen fyra. I min bok ser Jürgen Klopps mannar ut som titelmaterial, ingen tvekan om den saken.

Klar bortavinst?

Toppen mot botten! Klasskillnaden borde synas tydligt här.

Matcherna duggar tätt just nu och som Sunderland uppträdde mot Burnley, kan vi inte annat än att lämna förtroendet i Liverpools händer här. 1-4 i baken på Turf Moor, det är löjligt uselt. Svårt att bryta mönster på så pass kort tid också.

Dessutom har den redan långa skadelistan växt ytterligare; Anichebe och Lamine Koné riskerar att missa matchen. Billy Jones står som avstängd. Det känns, på så många sätt, hopplöst i klubben.

Liverpool kommer från en fantastisk 1-0-vinst över toppkonkurrenten Manchester City och det var den fjärde raka fullpottaren. Upprepande bra prestationer, mot såväl sämre som bättre motstånd.

Den styrka som Liverpool visat upp, om de ens kommer upp i närheten av den ska ett skadeskjutet Sunderland, som är helt under isen, värjas undan utan större bekymmer. Faktiskt förvånande att vi ändå erbjuds så pass bra betalt på spelen till bortalagets favör.

Liverpool -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljor – investeras i till dubbelt betalt hos Bet365. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus här! Överhängande risk för oddsdropp till närmare avspark.

Speltips:

Speltips: Liverpool -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, måndag 2/1
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: