Speltips, Sunderland – Liverpool 30/12: De fixar sin hörnlina

Spelbloggare Publicerat: 30 december 2015

Nästjumbon Sunderland, som är helt under isen, ska försöka ställa till det mot ett Liverpool med siktet på Europabiljetterna. Speltips, oddsen och allt inför matchen hittar ni här.

Klicka här för att hämta 1 000 kronor bonus från Titanbet!

De två raka vinsterna över Crystal Palace och Stoke i slutet av november månad gav hopp om att Sunderland skulle kunna börja klättra i tabellen, men under december har man fallit tillbaka i gamla vanor; radat upp fyra raka förluster, om än i ett tufft spelschema.

Den svarta katten hittas just nu på nästjumboplatsen och avståndet upp till säker mark är på hela sju pinnar. Tiden rinner ifrån Sam Allardyces manskap…

Liverpool får också betraktas som en besvikelse, men under Jürgen Klopp, som tog över rodret i oktober, har man under perioder presterat såväl fina resultat som fotboll. Efter fyra i följd utan vinst, vann man med 1-0 över den dåvarande tabellettan Leicester City senast – en stark prestation.

Från sin tiondeplats, med en match mindre spelad än konkurrenterna runtom, kan storklubben kliva upp flera platser i tabellen vid händelse av en trea – då skulle bara en pinne skilja till Europa League-platsen, vilken innehas av Crystal Palace.

Ren miss från oddssättarna

Finner inte intresse av att välja sida på 1×2-marknaden – tycker att oddssättarna täcker bort det klara värdet helt och hållet. Klart mer intresserad av siffrorna vi erbjuds på hörnmarknaden och Liverpools enskilda lina.

Liverpool är ett av de lagen som skapar flest hörnor i hela serien – snittar hela 6,9 framåt per bortamatch – flest i hela serien – och kommer självklart få styra och ställa här. Sunderland vet om hur pass begränsade deras kvalitéer är och lär tillåta Liverpool ha det stora bollinnehavet, för att fokusera på omställningsspelet.

Och just så det det ofta ut i Sunderlands hemmamatcher; att man backar tillbaka. 6,4 hörnor snittar deras motståndare på Stadium of Light.

Att Liverpools hörnlina är på 5,5, med överspelet endast som knapp favorit, är en ren miss från oddssättarnas sida. Övern spelas därför till fina 1,80 x insatsen hos Bwin.

Speltips:

Speltips: Liverpool över 5,5 hörnor
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 30/12
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Sunderland 5,60 unibet logo
Oavgjort 3,90 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Liverpool 1,70 williamhill logo
Över 2,5 mål 1,98 unibet logo
Under 2,5 mål 1,89 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: