Speltips Sunderland – Sheffield United 15/3: Tät batalj

Martin Efvergren Publicerat: 15 mars 2023

AFC Sunderland gästas av tabelltvåan Sheffield United i den 37:e omgången av Championship. Matchen spelas onsdagen den 15 mars 2023 med avspark kl 21:00 på Stadium of Light.

Sunderland – Sheffield United

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Nykomlingen Sunderland har varit en frisk fläkt i Championship den här säsongen. På sistone har man dock fallit tillbaka något i tabellen, men man har fortsatt häng på en topp-6-placering.

Inför söndagens bortamötet mot Norwich hade Sunderland åkt på tre raka förluster mot Rotherham, Coventry och Stoke. Där kunde man så bryta den negativa sviten då man stod för en disciplinerad insats som gav en 1-0-seger. Ett viktigt besked då man i den föregående omgången fallit med hela 5-1 hemma mot Stoke.

Nu är man tillbaka på Stadium of Light för att på bygga vidare på det man gjorde mot Norwich. Det lär krävas om man ska kunna ta poäng mot topplaget Sheffield United.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnåla Sheffield

Paul Heckingbottom tog över Sheffield United efter en svag inledning på förra säsongen. Han fick direkt laget att lyfta och nu ser man ut att vara redo för en återkomst till Premier League.

Det är emellertid många poäng kvar att spela om och formen har dalat en del på sistone. Man stod visserligen för en imponerande insats när man slog ut Tottenham ur FA-cupen, men därefter har man förlorat två av de tre senaste ligamatcherna. I lördags föll man med 1-0 hemma i toppmötet mot Luton och deras andraplats börjar nu bli alltmer hotad av lagen bakom.

Sunderland och Sheffield United möttes senast i augusti i en match som de förstnämnda vann med 2-1. Förutsättningarna är nu ganska jämna men det är bortalaget som gäller som favoriter till ett odds omkring 2.25 gånger insatsen.

Anel Ahmedhodzics Sheffield United är försvarsstarka men man har haft problem med målskyttet på sistone. Man har gått mållösa från två av de tre senaste ligamatcherna och deras fem senaste matcher har slutat 1-0 till något av lagen.

Sunderland har varit målgladare den senaste tiden, men man höll nollan senast och kommer nog vara mindre riskbenägna även i den här matchen. Jag räknar med att det här kommer att bli en tät batalj och mitt spel blir därför att det kommer att göras under 2.5 mål totalt till 1.74 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.74
Bolag: Betinia
Spelstopp: 21:00, onsdag 15 mars
TV: 
Stream:  viaplay logo