Speltips, Sunderland – Tottenham 31/1: Hörntankar till nästan dubbelt betalt

Spelbloggare Publicerat: 30 januari 2017

Botten möter toppen i Premier League – Sunderland mot Tottenham. Vi har scannat av oddsen och hittar stort värde i ett hanikappspel hämtat från hörnmarknaden.

Situationen blir alltmer pressad för Sunderland, som nu är fastkedjade på jumboplatsen i serien. Den senaste vinsten kom i mitten av december och sedan dess är sju matcher spelade, varav fem i serien. Det är dock alltjämt tajt i botten och upp till säker mark har man bara tre pinnar. Kan vända fort.

Men precis lika fort kan det ta att på allvar cementeras i botten. Sunderland måste hitta stilen snart, så enkelt är det.

Gästande Tottenham är inblandade i en annan tajt, titelditot. Trea är de just nu och den stora utmaningen, liksom för de andra runtom i tabellen, är att hämta ikapp på serieledande Chelsea, vilka spurtat ifrån med nio pinnar. Formen är fin och vinsterna radas upp. Dock en halvdan prestation senast, med en b-betonad elva, när 2-3 vändes till 4-3 i slutminuterna mot Wycombe, division fyra, i FA-cupen.

En del oklara besked för Tottenham, som kan komma till spel med en svårt decimerad startelva. Jan Vertonghen är out och Harry Kane, Danny Rose samt Toby Alderweireld osäkra. Sunderland är fortfarande skadeskjutna – upp mot tio spelare kan missa matchen. Förutom de skador man haft, är Papiss Djilobodji avstängd.

Hörnhandikappet överdrivet

Hörnfokus, ja.

Här kommer Tottenham, såklart, vara den spelförande parten – men är inte ett hörnhandikapp på 3,5 i överkant? I alla fall under kortare perioder lär Sunderland få rulla en del boll och det lär knappast vara så att ”Spurs” möter ett elvamannaförsvar.

På bortaplan snittar Tottenham 6,5 hörnor framåt, 4,5 bakåt. Tror dock inte att mellanskillnaden kommer vara på 2,0 när spelåret ska summeras. Sunderland har 4,0-5,4 hemma. Likaså där borde siffrorna krympa ihop.

Ser vi i Sunderlands hemmamatcher mot liknande motstånd som Tottenham, har de oftast klarat den här linan.

Dessutom ska Tottenham ses med bra chans att kliva upp i ledning relativt tidigt, och då blir den naturliga reaktionen att Sunderlands positioner pushas uppåt och att hörnmöjligheterna således ökar markant.

I förra årets identiska möte skrevs hörnorna 6-8.

Sunderland +3,5 hörnor (asian handicap) – spelet sitter om Tottenham skapar max tre hörnor fler – spelas till 1,95 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips:

Speltips: Sunderland +3,5 hörnor
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 31/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: