Speltips inför Sutton United – Arsenal 20/2: Unibet dukar upp värde

Spelbloggare Publicerat: 20 februari 2017

Den femte rundans sista match, bortsett från omspelen, står på tur när Arsenal besöker femtedivisionsklubben Sutton United. Valet av spelobjekt hämtas från hörnmarknaden – och det är värt 1,83x.

Nummer 17 i National League, femtedivisionen, mot nummer fyra i Premier League. Skillnaden är brutal, men å andra sidan – Lincoln City, också i National League, skickade ut Burnley på Turf Moor i helgen. En av toppfotbollens största cupskrällar i modern tid!

Någon som är väldigt talande för skillnaden och som uppmärksammats i media är Sutton Uniteds andrakeeper Wayne Shaw, som är 45 år gammal, hela 127 kilo tung och med det kallats ”Englands tjockaste målvakt”.

Arsenal kommer till spel med en oerhörd käftsmäll i bagaget; förlorade det första mötet av två mot Bayern München i Champions League-slutspelet med förnedrande 1-5. Europadrömmen är därmed död redan nu. Nu har tre av de fyra senaste matcherna förlorats. Ökar kanske CL-fiaskot motivationen här i FA-cupen?

Att Sutton United ens kommit hit är en stor succé. Bland andra Leeds United och AFC Wimbledon har skickats ut, och det imponerar enormt. Oddsen för att de ska avancera vidare står i 13,00 x insatsen hos bookies som Bethard och Betway.

Hörnkross?

Oddsen på Arsenal, resultatspelen, lockar inte och om värde ska försöka täljas där, är det snarare åt andra hållet.

Däremot finner undertecknad stort spelvärde på hörnmarknaden. Arsenal kommer, såklart, ha ett enormt bollinnehav – mer eller mindre möta ett elvamansförsvar. En försvarsbuss. Då blir det ofta så att man får försöka komma runt på kanterna, vilket i sin tur bäddar för hörnor.

Spelet behöver inte motiveras med så mycket mer än att det kommer vara spel mot ett mål.

Exempelvis ställer Bet365 ut hörnhandikappet på -5,0 (asian) med oddsen runt fifty-fifty medan Unibet ställt ut den på -4,5 med dito.

Bara att klippa till…

Arsenal -4,5 hörnor (asian handicap) – spelet sitter om de skapar minst fem hörnor fler än Sutton – spelas till 1,83 x polletterna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Arsenal -4,5 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:55, måndag 20/2
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor: /

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: