Speltips Sverige – Australien 15/6: Värdemätare

Simon Pålsson Publicerat: 15 juni 2021

Det svenska damlandslaget spelar sin sista OS-uppladdning mot Australien tisdagen den 15 juni 2021 på hemmaplan.

Sverige - Australien

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inom ett par veckor är det dags för avfärd till den japanska huvudstaden Tokyo för att ladda upp på allvar inför OS 2021, eller OS 2020 som man fortsätter att kalla det.

För ett par dagar sedan spelade Sverige mot Norge och vann knappt, men rättvist, och såg ganska starka ut inför det mästerskap som nu väntar.

Men på pappret är frågan om inte Australien är en klart svårare motståndare, även om det såklart inte är en fördel för det laget att behöva spela träningslandskamp nu i Sverige. Å andra sidan är det i trakterna som man har laddat upp inför det OS som kommer.

Sverige har en väldigt stark trupp med sig, men saknar Lina Hurtig som av familjeskäl inte kunde spela mot Norge. Hon finns inte med här heller – eftersom hon och frun Lisa har blivit föräldrar liknande.

Däremot kommer hon troligen att vara aktuell för det OS 2021 som väntar.

Caroline Seger blir historisk

Redan i matchen mot Norge blev lagkaptenen Caroline Seger historisk när hon tangerade Europa- och Sverigerekordet i antalet spelade landskamper. Ett rekord som hon nu delar med bland annat Therese Sjögran.

Men eftersom Caroline Seger väntas få minuter id en här matchen också kommer hon att ta över rekordet – och blir den mesta spelaren i ett svenskt landslag någonsin. Men också den mesta spelaren i ett europeiskt landslag någonsin. Mäktigt.

Australien må vara ett bra lag, men på hemmaplan tycker jag att Sverige ska vara klara favoriter.

Sverige vinner spelas till 1,95 gånger pengarna hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sverige vinner
Odds: 1,95
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 18:45, tisdag 15 juni 2021
TV:  tvtolv logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: