Speltips, Swansea – AFC Bournemouth 21/11: Vi väljer ett 1×2-tecken

Spelbloggare Publicerat: 20 november 2015

Oddset har redan sjunkit ett par punkter, men när Swansea och AFC Bournemouth möter varandra på Liberty Stadium hittar vi alltjämt värde i resultatspelen till värdens favör.

Med formkurvor som pekade spikrakt neråt innan uppehållet ska Swansea och Bournemouth försöka visa att de laddat om batterierna och är redo att hitta tillbaka, skövla pinnar, direkt.

Båda parter öppnade spelåret på imponerande vis – Swansea spelade väl närmare deras ”normalnivå” än under den sista halvan innan uppehållet. Bournemouth har påbörjat en klassisk nykomlingsresa, där man från start chockar, skrällar och står starkt – för att sedermera tappa allt och sjunka ihop.

Swansea har fixat ihop 13 pinnar på de 12 inledande matcherna och har med det ett hyfsat bekvämt avstånd ner till det absoluta bottenskiktet och inte alltför mycket till upp i mittens kärna. Ett facit under kritik, men desperata behöver man inte bli – ännu.

Värre för Bournemouth, som bara skramlat ihop åtta pinnar och med det är tredje sist i tabellen, på en av de platser som leder neråt i seriesystemet. Till säker mark skiljer ”bara” två poäng, men det avståndet kan snabbt bli större om de positiva resultaten inte trillar in snart.

Swansea har en växel till

Under all kritik, ja. Swansea har inte kommit upp i nivå. Det finns en växel till att sätta i och man bör kunna slutlanda på en mittenplats i tabellen. Har ett dugligt lag i Premier League-mått mätt – Bournemouth har jag inte alls lika stora förhoppningar om.

Miserabla har man varit. Fem raka förluster och sju utan vinst. Det är ett facit som med stor sannolikhet kommer att bli ännu värre när dessa 90 minuter är avverkade.

De har inte fått till det hittills under spelåret, men normalt är Swansea hemmastarka och när Bournemouth varit på resande fot har det slutat i katastrof – förlust med andra ord – vid sex av sju tillfällen och ofta är man helt borta.

Gästerna står dessutom försvagade med flera tunga avbräck; kaptenen Tommy Elphick och bästa målskytten Callum Wilson bland andra. Det tar hårt på en redan tunn trupp, förstås. Swansea ska vara helt befriade från skador.

Den raka ettan har redan sjunkit ett par punkter, men jag befarar att den kommer störtdyka till närmare avspark. 1,92 x insatsen för att Swansea ska stå som vinnare på Liberty Stadium köper jag alla dagar i veckan.

Speltips:

Speltips: Swansea vinner, rak etta
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 21/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Swansea 1,92 unibet logo
Oavgjort 3,60 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Bournemouth 4,50 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,00 expekt logo
Under 2,5 mål 1,85 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: