Speltips, Swansea – Arsenal 31/10: Skräll lurar runt hörnet?

Spelbloggare Publicerat: 31 oktober 2015

Swansea mot Arsenal – självklart är de sistnämnda stora favoriter, men vi anser att det finns flera faktorer som talar för att en skräll kan lura runt hörnet.

Guldmaterial? Jo, Arsenal känns som en stark kandidat till serietiteln, baserat på vad som uppvisats hittills. Står, exakt som Manchester City, på 22 pinnar, men med sämre målskillnad efter tio matcher. Flera konkurrenter som jagar häck i häl, så varje tappad pinne kan bli förödande.

Formen var finfin för Londonklubben när man klev in i Ligacupens åttondelsfinal mot Sheffield Wednesday – fyra vinster i följd, varav en av dessa mot Bayern München – men man föll platt och förlorade med 0-3, vilket innebar att vårt speltips från matchen satt klockrent till 5,50x. En del rotation förvisso, men prestationen kan inte ursäktas. Total katastrof.

Allt som allt, dock – mycket bra.

Swansea kan inte vara lika nöjda med den situationen de hamnat i; potential finns att utmana om Europabiljetterna vill jag mena, men med den snåla resultatraden 3-4-3 nås inte de platserna – tolfteplatsen innehas just nu. Ska ändå nämnas: i ett jämnt mittenskikt. Avståndet upp till det ljusgröna tabellområdet är inte alls omöjligt att hämta in.

Efter att ha vänt 0-1 till 2-1 borta mot den urusla tabelljumbon Aston Villa senast bröt ”Svanarna” en vinstfri svit på sex matcher.

Ettan betalar alltför bra

Oavsett om Aston Villa, i detta nu, är ett motstånd man ska värja undan var det en tydligt moralhöjande seger som Swansea plockade. Man har hittat ut ur den usla spiralen och ibland kan vinster lik den där vara det som vänder på det hela. För innan den här sviten så visade man vilka kvalitéer som laget besitter. Flera fantastiska prestationer i början av spelåret.

Och mycket mer passande läge att ställas mot ett Arsenal med oerhörd högstanivå får man inte… När Arsenalspelarna inte vaknat på rätt sida, då kan de också vara fullständigt värdelösa. Flera matcher som helt enkelt bara ska vinnas, har man förlorat. West Ham, Olympiakos (h), Dinamo Zagreb samt Sheffield Wednesday (b) är fyra praktexempel.

Småtittade lite på matchen mot Wednesday och ja, som resultatet antyder; prestationen var usel. Nu – bara fyra dagars vila. Detta medan Swansea kunnat förbereda sig inför matchen i en hel vecka. Klar fördel.

Skadesituationen är inte optimal heller… Flera betydande pjäser borta sedan en tid tillbaka och mot Wednesday skadades både Theo Walcott och Alex Oxlade-Chamberlain.

5,30x för den raka ettan måste testas. Redbet som sticker ut med de siffrorna.

Speltips:

Speltips: Swansea vinner, rak etta
Odds: 5,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (2 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 31/10
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Swansea 5,30 redbet logo
Oavgjort 4,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Arsenal 1,77 betstarsknapp logo
Över 2,5 mål 1,77 unibet logo
Under 2,5 mål 2,12 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: