Speltips, Swansea – Chelsea 9/4: Målspelar till närmare dubbelt

Spelbloggare Publicerat: 8 april 2016

Mitten mot mitten i Premier League – besvikelserna Swansea City och Chelsea ska göra upp på Liberty Stadium, varifrån ett målspel placeras till närmare dubbelt betald.

Hoppet lever alltjämt, även om det är i minsta möjliga laget. Det har bara blivit bättre och bättre – förväxla inte med: bra – under spelåret speciellt sedan José Mourinho skeppades ut till förmån för Guus Hiddink. Nu ska det förvisso extremt mycket till för att en Europaplats ska lösas – nio pinnar skiljer upp dit – och resterande matcher måste mer eller mindre vinnas för att det ska vara möjligt.

Swansea har också varit ett av seriens största fiaskon, men ändå inte i närheten av Chelseas, eftersom de är mästare, nivå. Det har handlat om bottenstriden – efter en tid av förbättrade resultat under kalenderåret 2016 har dock ett bekvämt avstånd skapats ner till bottentrion; tio poäng, vilket förstås inte kan tappas in.

Formstarkt Swansea

Moralen och självförtroendet har självklart boostats rejält i och med de bättrade prestationerna och resultaten för Swansea. Senast spelade man 2-2 borta mot Stoke, vilket får betraktas som mer än acceptabelt.

Gillar framförallt vad som förändrats offensivt. Bakåt finns det fortfarande stora problem. Starkt avslut mot Stoke också, så det är med positiva minnesbilder de kommer hit till Liberty Stadium.

Chelsea plockade sin första vinst på fyra matcher senast, när Aston Villa krossades med 4-0 på bortaplan. Precis som för Swansea; blivit en del mål framåt medan defensiven varit hyfsat lättuppluckrad för motståndarna.

Nu är båda parter i praktiken fast i det skiktet av tabellen de är i – de måste inte spela på resultatet från start. Oavgjort är inte direkt önskvärt för någondera av parterna. Tror därför på en mer öppen matchbild än vad det annars hade kunnat bli.

En hel del offensiva avbräck för Chelsea, men de borde ändå ha kraft att åtminstone få hål på sina motståndare vid ett tillfälle. Finns ett bra sparkapital, spelare som vill in i den ordinarie startelvan, i offensiven.

BLGM – ja spelas till 1,95x.

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Betrally (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 9/4
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: