Speltips, Swansea – Leicester 12/2: 1X2-tecken i ångestmötet

Spelbloggare Publicerat: 12 februari 2017

Tre extremt betydelsefulla pinnar är i potten när det vankas ångest- och bottenmöte mellan Swansea och Leicester på Liberty Stadium. Vi tror oss ha en aning om var dessa hamnar…

Innan lördagens matcher, omgång 25, när det här speltipset är publicerat, hittas Swansea på platsen precis ovanför det röda tabellområdet med en pinne som skiljer dem från Hull City precis under strecket. Bränner underifrån…

Och för Leicester är situationen precis lika prekär, de har skrapat ihop samma antal poäng, men med skillnaden att målskillnaden är något bättre. Det är löjligt tätt i botten av tabellen och om vi exempelvis ser till bottenkvintetten, är de inom en radie på två pinnar. Kan sluta exakt hur som helst och de närmsta veckorna kommer visa på varåt det barkar…

Poängen kunde med andra ord knappt varit mer betydelsefulla. En förlust vore förödande, en vinst tvärtom. Vad är störst; viljan att vinna eller rädslan att förlora? Det återstår att se.

Jordan Ayew kan debutera för Swansea, efter att ha kommit från Aston Villa under januarifönstret. Annars inte mycket att matnyttigt att nämna på truppfronterna.

0-3-9 på bortaplan

Swansea har kommit på rätt spår och tack vare bra resultat de senaste veckorna lyft upp till säker mark. Innan den knappa 1-2-förlusten borta över Manchester City senast, hade två raka matcher vunnits – mot Swansea och Liverpool.

Det är tre solida prestationer de stått för och vi har här på hemsidan höjt ett varningens finger för att det ska kunna vända för Swansea. Finns mer att hämta ur truppen.

Givetvis finns mer att hämta ur mästarna Leicester också, men där finns inte lika mycket som talar för att det ska vända – just nu. Fyra seriematcher efter varandra har förlorats och på bortaplan är facit urusla 0-3-9.

Förvisso avancerade Leicester vidare i cupen i veckan, mot Derby. Bortamötet slutade i ett kryss, hemmamötet likaså – och det var inte fören på övertid som både 2-1 och 3-1 kom. Dock stor rotation från båda sidorna i den matchen.

De flesta har mer eller mindre bara suttit och väntat på att det ska vända för Leicester – men frågan är; kommer det verkligen det?

Bra betalt för hemmaspelen här…

Den raka ettan klickas i till 2,40 x insatsen. NordicBet är platsen.

  Rygga spelet hos NordicBet – Få 1 000 + 400 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Swansea vinner, rak etta
Odds: 2,40 (Jämför alla odds)
Bolag: NordicBet (Unik: 1 000 + 400 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 12/2
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: