Speltips, Swansea – Manchester United 6/11: Skrällbud?

Spelbloggare Publicerat: 5 november 2016

Besvikelserna Swansea och Manchester United möter varandra på Liberty Stadium under söndagseftermiddagen – en match som vi tror kan bli tajt, till skillnad från oddssättarna som ställer ut ”De röda djävlarna” som stora favoriter.

Total misär råder i Swansea, som tio matcher in i serien står som nästjumbo med ett snitt på en halv pinne per match. Extra förvånande är det med tanke på den välutförda premiärfajten i mitten av augusti när Burnley städades undan med 1-0 – på bortaplan. Därefter, bara nedför.

Som en av de stora favoriterna – nästfavoriter, enligt spelbolagen – till att vinna Premier League, har Manchester United istället floppat totalt. En relativt stark start har skiftat över i en klart sämre period; just nu har man fyra raka seriematcher utan vinst och bara en på de sju senaste försöken. Med ett sådant facit blir det inte ens på tal om några titlar, och nu är man bara åtta i tabellen.

Med andra ord; det är kniven mot strupen – för båda parter…

Kyle Naughton är ett osäkert kort för Swansea och Ander Herrera, United, är avstängd. Gästerna har även Paul Pogba och Antonio Valencia skadade.

Swansea kan skrälla

Här kan jag inte köpa Manchester Uniteds stora favoritskap. Som så ofta överskattas de, bara för vilka tröjor spelarna bär. Historien.

Nu är Swansea helt under isen, men prestationerna har inte varit alls så usla som resultaten på senare tid vill ge sken av. Löste dessutom exempelvis 0-0 mot Watford innan 1-3-torsken borta mot Stoke senast – ett motstånd som kom illa tajmat. Levde också i den matchen en bit in i andra halvlek.

De flesta förluster har kommit i tajta matcher för ”Svanarna”, även när nivån på motståndet skruvats upp. Marginalerna på fel sida.

Manchester United, då? De får inte alls till det och bägaren börjar rinna över – José Mourinhos ledarskap ifrågasätts rejält och storstjärnan, svenske Zlatan Ibrahimovic förmår inte att hitta nätet. Spelade 0-0 hemma mot Burnley för en vecka sedan, skapar oerhört lite.

Undertecknad skulle inte bli det minsta förvånad om Swansea skrällde här…

Swansea +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – måste synas till de 1,71 x insatsen som Bethard dukar upp. Öppna ett konto hos dem och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus här!

Speltips:

Speltips: Swansea +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, söndag 6/11
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: