Speltips Swansea – Norwich 5/2: Dröm om Premier League

Simon Pålsson Publicerat: 5 februari 2021

Swansea City och Norwich City drömmer båda om att nå Premier League inför nästa säsong. Nu möts lagen fredagen den 5 februari 2021.

Swansea City - Norwich City

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit en stark inledning på säsongen för ett antal lag i toppen av Championship, med en tabell som har skiktat sig ganska tydligt, men där det som vanligt finns ganska många inblandade lag i det som är striden om Premier League-platser.

Ett tag var det som att Norwich City redan hade avgjort serien, men efter två raka poängtapp har man bland annat kunna bjuda in Brentford i striden igen, då konkurrenten alltså vunnit två raka matcher under samma period.

Men i dagsläget är det Norwich City som toppar, fem poäng före Swansea City på tredjeplatsen. Nu möts lagen.

Känslan är att Norwich City, Brentford, Swansea City, Watford och Reading är lagen som kommer att göra upp om det. AFC Bournemouth kan också slåss om en direktplats, men efter fyra raka förluster har man tappat lite kraft.

Hur som helst är förväntningarna höga inför fredagens möte mellan Norwich City och Swansea City, lagen som har släppt in färst mål under inledningen på säsongen, och två av lagen som slåss om de där direktplatserna.

Ingen målfest va?

Norwich City kommer till det här mötet med två raka matcher i vilka man inte har kunnat göra mål, och faktiskt tre raka sådana om man räknar med FA-cupförlusten mot Barnsley för två veckor sedan.

Med andra ord finns det en viss oro kring Norwich City, som med det sagt har fem hållna nollor på sina sju senaste matcher. Det är alltså ett lag som är svårpasserade, men som just nu har lite svårt att göra mål framåt.

Swansea City spelar en offensiv fotboll, men i det här mötet tror jag snarare på en match som är lite mer återhållsam från deras sida. Att undvika en förlust mot Norwich City skulle räcka väldigt långt inför fortsättningen.

Under 2,5 mål spelas till 1,79 gånger smeten hos Hajper.

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kronor utan insättning!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,79
Bolag: Hajper
Spelstopp: 21:15, fredag 5 februari 2021
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: