Speltips, Swansea – West Ham 20/12: Vi väljer 1×2-tecken

Spelbloggare Publicerat: 19 december 2015

Varken Swansea eller West Ham tycks kunna vinna fotbollsmatcher för tillfället. Bäddar det för krysset när de drabbar samman på Liberty Stadium?

Relativt namnstarka Swansea, tippade på den övre tabellhalvan, har misslyckats kolossalt under spelåret. Med så lite som tre vinster på 16 matcher hittas ”svanarna” precis ovanför det röda tabellområdet – en pinne skiljer ner dit – och Gary Monk fick lämna sin tränarpost och efter 0-3-förlusten mot Leicester.

Alan Curtis har steppat in tillfälligt och detta blir hans andra match som huvudtränare; den första slutade i en 1-2-förlust mot Manchester City efter att spiken i kistan släppts in i den 92:a minuten. Totalt oflyt.

För West Ham var det mer eller mindre bara en tidsfråga innan man skulle falla ihop, ändock inte som ett korthus – ännu. Man var uppe och fajtades i toppen, skrällde stort i flera matcher – men nu har man inte vunnit på sex matcher efter varandra och tre i följd har slutat oavgjort. Defensiven sitter rätt, framåt skapas alltför lite.

Inte mycket av intresse att rapportera på skadefronterna som hänt under veckan…

3,50 är mer än acceptabelt

Helt inne på ett av tecknen på 1×2-marknaden inför matchen – just krysset. Klart värde hittar vi i alla fall i det, till 3,50 x insatsen. Minst 20-25 punkter över min värdelinje, så det är bara att investera polletterna.

Det är två parter som inte tycks kunna vinna fotbollsmatcher som ryker ihop. Senast Swansea fick smaka på segerns sötma var i slutet av oktober, eller sju matcher sedan. Mestadels förluster förvisso – här är känslan att man i alla fall ska kunna kamma hem en pinne dock.

West Ham ser inte direkt starka ut, men är alltjämt svåra att slå. Har kryssat fyra av de fem senaste matcherna – defensiven är förvånansvärt stabil, medan man allt mindre vassa ut på den sista, offensiva tredjedelen av planen; inte alls lika effektiva i omställningsspelet som under början av spelåret. Två raka matcher har slutat mållösa.

Tror att West Ham klarar av att tajta till det här, mot ett Swansea som lär få vänta vidare på vändningen – kanske i samband med när en ny tränare presenteras?

Gillar krysset starkt till 3,50x hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 20/12
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Swansea 2,15 williamhill logo
Oavgjort 3,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
West Ham 3,85 unibet logo
Över 2,5 mål 2,20 expekt logo
Under 2,5 mål 1,75 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: