Speltips, Syrianska – Jönköping Södra 5/10: Tätt och jämnt att vänta

Spelbloggare Publicerat: 4 oktober 2015

Sexan möter ettan i en helt odramatisk Superettanmatch – då får vi en stark känsla för ett av tecknen på 1×2-marknaden.

Södertälje Fotbollsarena är platsen – där brukar Syrianska vara stabila, men ett mediokert bortaspel har sett till att man på allvar inte kunnat få kontakt med den absoluta toppen, utan cirkulerat runt i det hopplösa mittenskiktet istället.

Det är teoretiskt möjligt att nå den där kvalplatsen mot Allsvenskan, men i praktiken är det helt kört. Flera konkurrenter ovan skulle behöva falla ihop totalt, exempelvis Sirius inte vinner en enda av de avslutande matcherna.

J-Södra är, som ni säkert redan vet, i praktiken klara för allsvensk fotboll nästkommande spelår – som man imponerat. Inte fallit ihop i en enda djup dipp, radar upp vinster och spelar en underbar fotboll. Känslan är att man, om inte alltför många spelare tappas, dessutom bör vara mogna att etablera sig i det svenska finrummet. Så pass bra är man.

Kryssar ofta på hemmaplan

Med andra ord: en mer eller mindre en hel betydelselös match väntar. Två parter som kan spela avslappnat och därmed kanske inte känner det största behovet vid att fullt bevaka en eventuell ledning.

Prestationen i fokus, resultatet inte lika viktigt, helt enkelt…

Syrianska är, som nämnt, starka på hemmaplan – släpper till oerhört lite bakåt, men sprudlar inte direkt framåt. 6-6-1 är deras facit, så krysset är återkommande. J-Södra har också haft en del kryss på resande fot; sex vinster, fyra oavgjorda och två förluster.

Lutar, som ni förstår, åt  – det oavgjorda resultatet.

Detta har alla möjligheter att bli en jämn match och därför känns det lite förvånande att vi får hela 3,50 x polletterna för krysset – exempelvis William Hill är 25 punkter under dem för samma spel och det är mer likt min värdering – hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Oavgjort
Odds: 3,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:30, måndag 5/10
TV:  tvfyrasport logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Syrianska 3,20 nordicbet logo
Oavgjort 3,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
J-Södra 2,35 mybet logo
Över 2,5 mål 1,91 ladbrokes logo
Under 2,5 mål 1,91 williamhill logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: