Speltips, Tjeckien – Turkiet 10/10: Räknar med en jämn batalj

Spelbloggare Publicerat: 9 oktober 2015

EM-klara Tjeckien kan vara avslappnade inför deras hemmamatch mot Turkiet, som måste plocka minst en pinne. Krysset nära till hands?

En fenomenal kvalresa har de gjort, Tjeckien. Tillsammans med Island redan nu klara för det europeiska mästerskapet i Frankrike tjugohundrasexton. Kanske inte direkt oväntat att man når dit, men att det skulle bli såhär enkelt? Löjligt imponerande.

6-1-1 har man radat upp; förlusten över Island och krysset, överraskande nog, hemma mot Lettland. Annars har de flesta prestationerna varit solida och orsaken till den möjligtvis bristande uppmärksamheten är förstås Islands toksuccé. Kan kanske bli en kraft att räkna med i det stundande mästerskapet?

Inte i närheten av lika bra har Turkiet varit, men maskineriet verkar ha startat på allvar nu. Den första av förra månadens matcher, hemma mot Lettland, fick man bara 1-1 efter att kvitteringsbaljan släppts in i den första stopptidsminuten. Ett misslyckande, ja – därefter gick det desto bättre; Holland krossades med 3-0 i en mycket välutförd batalj.

Problem med frånvarande spelare för Tjeckien; David Limbersky är out efter en fylleincident och Tomas Sivok, Tomas Rosicky, Lukas Vacha samt Vaclav Pilar är skadade. Gästerna saknar Gökhan Gönül, Omer Toprak och Semih Kaya.

Ettan en bit borta

Väntas också roteras lite från värdens sida, nu när man redan är klara för mästerskapet och med motivationsfaktorn inräknad så är oddsen nästan helt jämnt fördelade på 1×2-marknaden, med Tjeckien som knappa favoriter.

Köper inte det riktigt. Tjeckien får det svårt att vinna, men Turkiet lär vara hyfsat nöjda med ett kryss på förhand och borde inte vara direkt ivriga att pusha upp positionerna vid ett eventuellt oavgjort resultat en bit in i andra halvlek, utan snarare tvärtom – ta det säkra före det osäkra.

Spelmässigt jämn sedan dessa två möttes senast också, även om Tjeckien till slut vann matchen – förutspår att det blir jämnt även här.

Rätt bekväm med att stryka den raka ettan här, trots att den är favorit av alla tecken på 1×2-marknaden. DNB-tvåan är okej, krysset känns dock närmare än tvåan och vi tar oss till en annan marknad: bortalaget inget spel – oavgjort till 2,10 x polletterna. De siffrorna får ni hos både Redbet och Betway.

Speltips:

Speltips: Bortalaget inget spel – oavgjort
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (500 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 10/10
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Tjeckien 2,70 betsson logo
Oavgjort 3,30 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Turkiet 2,88 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,20 redbet logo
Under 2,5 mål 1,75 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: