Speltips, Tjeckien – Tyskland 23/6: Stark favorit i avgörande omgången

Spelbloggare Publicerat: 23 juni 2015

Grupp A är helt öppen inför den avslutande matchen och alla fyra länder kan avancera vidare till slutspelet, men vissa är i en bättre sits än andra. Värdlandet Tjeckien möter suveräna Tyskland i huvudstaden, varifrån vi väljer sida på 1×2-marknaden.

Tyskland toppar Grupp A på fyra pinnar, bakom dem hittas just Tjeckien och Danmark på tre medan Serbien är sist på en inspelad pinne. Det är alltså helt öppet, men visst ska det mycket till för att Tyskland inte ska lösa det här. De säkrar en plats i slutspelet vid händelse av ett kryss eller vinst. Tjecken behöver detsamma, men måste skrapa ihop mer av värde än Danmark med tanke på att de sistnämnda vann inbördesmötet.

Den här nämnda matchen hade två helt olika ansikten. Tjeckien, förda framåt av publikstödet, öppnade starkt och ledde med ett mål mot noll i halvtid, men därefter vart det omvända roller. Danmark vände också matchen till 2-1.

Senast fick man dock revansch. Mot Serbien, vilka stod som favoriter inför matchen, vann man med förkrossande 4-0. Allt klickade och det är således med gott självförtroende som Tjeckien kliver in i den här bataljen med.

Den stora titelfavoriten Tyskland löste bara oavgjort i sin premiär mot Serbien och en del varningsflaggor höjdes över formen och statusen. Men kritikerna – även om de kanske inte var så många – fick svar på tal och Danmark avverkades med tre mål mot noll. Hoffenheims Kevin Volland satte sina två första mål i mästerskapet och stekhet ut.

Ska skilja en klass

Gillar oddsen vi erbjuds på spelen i Tysklands favör, vilka faktiskt höjts lite under de senaste timmarna. Bortaplan – absolut, men det ska råda klasskillnad mellan dessa två. Att premiären inte var så bra utförd ska inga större växlar dras av, storfavoriterna tenderar ofta att hacka lite i första matchen innan maskineriet kan börja rulla på allvar.

De visade sannerligen varför de är så pass stora favoriter till titeln senast; det snabba, vassa anfallsspelet och stabiliteten bakåt. Tjeckien gjorde också 90 välutförda minuter – dock ska det nämnas att Serbien inte alls kom upp i nivå.

Krysset tar Tyskland till slutspelet, men eftersom förstaplatsen riskerar att tappas så är siktet helt säkert riktat på vinsten – något som Horst Hrubesch också deklarerat i tyska medier: oavgjort duger inte.

Raka tvåan betalar 1,80x och är mer än acceptabelt. Synas.

Speltips:

Speltips: Tyskland vinner, rak tvåa
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (UNIK BONUS – 2 000 kr)
Spelstopp: 20:45, tisdag 23/6
TV / Stream:  tvfyrasport logo tv4sport logo (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Tjeckien 5,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,80 titanbet logo
Tyskland 1,80 redbet logo
Över 2,5 mål 1,81 redbet logo
Under 2,5 mål 2,10 betsson logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: