Speltips Torino – Inter 3/6: Tät tillställning

Martin Efvergren Publicerat: 3 juni 2023

Mittenlaget Torino tar emot tabelltrean Inter i den sista omgången av Serie A. Matchen spelas lördag den 3 juni 2023 med avspark kl 18:30.

Torino – Inter

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Torino FC har en fullt godkänd säsong bakom sig. Inför den sista omgången ligger man på åttonde plats i Serie A med sex poäng upp till sjuan Juventus. Det enda man har att spela för är därmed att försvara sin åttonde plats.

Tränare Ivan Juric är erkänt skicklig på att sätta en defensiv stabilitet och det har han i stora delar också lyckats med i Torino. Nu kommer man till det här mötet med fem raka matcher utan förlust och på dessa har man endast släppt in två mål totalt.

Förra helgen fick man det också att lossna offensivt då man körde över Spezia med 4-0 på bortaplan. I omgången dessförinnan spelade man 1-1 hemma mot Fiorentina.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Torino gäller som favoriter

Inter har ju som bekant en något viktigare match att blicka fram emot nästa helg, men man vill säkert göra sitt bästa för att försöka knipa andraplatsen i Serie A. Inför den här sista omgången ligger man på tredje plats med två poäng upp till tvåan Lazio. Två poäng bakom sig jagar lokalrivalen AC Milan.

Vändningen som Inters säsong har tagit den här våren är remarkabel. Från att ha varit ordentligt på dekis har man höjt sig till en nivå där man varit ostoppbara på tre fronter. Nyligen kunde man bärga titeln i Coppa Italia och än lever hoppet om en CL-titel.

Inter har nu vunnit elva av sina tio senaste matcher. Enda förlusten kom i den näst senaste omgången borta mot Napoli då Simone Inzaghi valde att vila flera bärande spelare. Förra helgen kunde sedan studsa tillbaka och vinna med 3-2 hemma mot Atalanta.

Torino och Inter möttes senast i september i Milano. Då kunde de sistnämnda vinna med 1-0 efter ett avgörande mål i den 89:e minuten. När de nu möts igen är det, något förvånande, Torino som gäller som knappa favoriter. Ett rakt spel på hemmalaget ger omkring 2.33 gånger insatsen.

Torino är visserligen obesegrade i fem raka, men på hemmaplan har man inte vunnit på hela sex matcher i följd. Det gör att jag tror att Inter bör ha goda chanser att få med sig minst en poäng.

I åtta av Torinos tio senaste matcher har det gjorts under 2.5 mål och jag lutar åt att även den här matchen kommer bli mer tillknäppt. Mitt spel blir X2 samt att det görs under 3.5 mål totalt till 2.07 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X2 & under 3.5 mål
Odds: 2.07
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:30, lördag 3 juni 2023
TV: 
Stream:  cmoreplay logo