Speltips, Torino – Lazio 23/10: Formstarkt möter formstarkt

Spelbloggare Publicerat: 22 oktober 2016

Formstarkt möter formstarkt i italienska Serie A. Underskattade Torino har klivit upp till fjärdeplatsen i tabellen efter upprepande bra prestationer på senare tid och ställs mot Lazio, som jagar häck i häl. Vartåt värdet finns är tveklöst och vi investerar polletterna på 1X2-marknaden.

Torino förra året och Torino nu är två vitt skilda saker – från att ha landat på den undre tabellhalvan under fjolåret, är de nu uppe och fajtas i toppen. Truppen spetsades till rejält under sommaren, så helt förvånande är det kanske inte. Fyra i tabellen och här en utmärkt chans att ta ännu ett kliv upp och skaka loss konkurrenterna nedan.

Nu är tre raka vinster och fem raka utan förlust uppradade för Torino. Trender som kan undvika att brytas här?

Motståndet på Stadio Olimpico Grande Torino står alltså Lazio för – ett Lazio som jagar dagens motståndare häck i häl. Som sexa skiljer endast målskillnad konkurrenterna åt och det skulle inte förvåna om de var och fajtades om samma platser – de som leder till Europa – när vi närmar oss att summera det här spelåret.

Torino tar fjärde raka

Som nämnt, det här är en svår match för Torino – men visst bör de ses med större chans att kamma hem deras fjärde raka trea än vad oddsen vill antyda?

Undertecknad är verkligen förtjust i detta Torino – de spelar en frejdig anfallsfotboll och är alltid underhållanade att följa – och med en viss Joe Hart, på lån från Manchester City, mellan stolparna ökar förstås intresset runt dem, men även kvaliteten i startelvan rejält. Annars är det de defensiva posterna materialet är lite svajigare.

På hemmaplan har Torino visat att de blir en kraft att räkna med; 3-1-0 står resultatraden i och då har vinsterna kommit mot Bologna, Fiorentina och Roma. De två sistnämnda; klassmotstånd.

Nu har Lazio också visat upp rätt fin form på sistone, men de stod för en total plattmatch hemma mot Bologna senast och fick bara 1-1 efter att ha kvitterat i den 97:e matchminuten. Stefan de Vrij i mittlåset fick dessutom kliva ut skadad och han missar den här matchen. Extremt tufft avbräck – i min bok är han en av de mest betydelsefulla spelarna i truppen. Även försvarspjäsen Stefan Radu, avstängd, är out.

Ja, det här Torino av bara farten mot ett frånvaroskjutet Lazio – eller?

Den raka ettan spelas till 2,29 x insatsen hos Nordicbet, som ni via oss får en unik välkomstbonus hos – på 1 000 + 400 kronor! Hämta den här!

Speltips:

Speltips: Torino vinner, rak etta
Odds: 2,29 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (Unik: 1 000 + 400 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, söndag 23/10
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

object and the external widget CSS and widget JS files.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: