Speltips, Toronto – Montreal Impact 1/12: Stark hörnposition – till 1,78

Spelbloggare Publicerat: 29 november 2016

Den andra finalisten i MLS-slutspelet ska koras – returmatchen Toronto och Montreal Impact är här! En nagelbitare är vad som väntar och vi slussar in polletterna på ett hörnobjekt värt 1,78 x smeten.

Helkanadensisk semifinal, bara det är en skräll utan dess like – och amerikanskt motstånd i form av Seattle Sounders väntar i finalen, efter att de skickat ut Colorado Rapids.

Montreal Impact stod med ena foten i finalen när de först ledde hemmamötet med 2-0 redan efter 12 minuter och 3-0 när endast 40 återstod av matchen. Toronto sprattlade dock till och fick liv i den här dubbelfajten är och tack vare två sena mål till och med oddsfavoriter att bli finalister.

– Vi vann, men det kändes som en förlust på grund av deras bortamål, förklarade Montreals Dominic Oduro efter matchen.

Greg Vanney fogar över en helt skadefri trupp och har således lyxproblem till matchen – vilka får förtroendet att försöka spela hem finalbiljetten? För Montreal saknas endast Andres Romero, som inte spelat en enda match 2016.

Vinner ”hörnmatchen” klart

Viskas lite i vassen om att Montreal kommer strukturera om lite i defensiven för att sätta stopp för Torontos frammarsch. Trots Montrealvinst i den inledande matchen är de i en svår position, i och med motståndarnas två bortamål.

Detta innebär att resultat som 1-0 och 2-1 kommer innebära att Toronto avancerar vidare.

Därför ska defensiven tajtas till och siktet från Montreals sida är troligtvis att hålla nollan intakt så länge som möjligt och således undvika att förlora.

Torontospelarna däremot, de lär kliva ut med fart och fläkt under fötterna med den nyvunna energin när de inleder i uppförsbacke. Mot ett samlat försvar kan chanserna bli svårskapta, men en del fasta situationer borde kunna lösas.

På hemmaplan snittar Toronto 6,6 hörnor framåt och endast 3,4 bakåt. Montreals bortastatistik är på 3,4/7,5. Med andra ord skulle enbart statistiken kunna motivera ett 2,5-minushandikapp på hörnfronten – nu är dessutom förutsättningarna väldigt speciella.

Toronto -2,5 hörnor (asian handicap) – spelet sitter om de skapar minst tre fler än Montreal – spelas till 1,78 x insatsen hos Unibet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus. Det skulle inte förvåna alls om oddset droppade eller till och med linan höjdes till avspark.

Speltips:

Speltips: Toronto -2,5 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,78 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 01:00, natten mot torsdag 1/12
TV:  eurosport logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: