Speltips, Tottenham – Aston Villa 2/11: Stark favorit

Spelbloggare Publicerat: 2 november 2015

Offensiva besked senast och Tottenham får förtroendet av oss hemma på White Hart Lane när ett bräckligt Aston Villa kommer på besök.

Låt oss titta till Aston Villa först: en vinst, ett kryss och åtta förluster. Det är alltså deras hemskt bleka facit hittills i årets upplaga av Premier League och det räcker förstås inte till någonting bättre än jumboplatsen.

Strax ovanför hittas Sunderland och Newcastle – till säker mark; fyra pinnar. Kan vända fort, men det är trots allt ett rätt stort avstånd i en bottenstrid, tio matcher in i serien. Det är inte mycket som tyder på att man ska helvända, börja prestera och lösa positiva resultat heller.

Sex raka förluster och nio i följd utan vinst. De flesta av torskarna förvisso ”bara” med uddamålet, men i flera av fallen skulle siffrorna utan tvekan kunnat bli större. Maskineriet hackar, kvalitén brister.

Förra veckan var man faktiskt nära att se till satt sviten skulle brytas – man fick in 1-0 hemma mot Swansea med så lite som 30 minuter kvar av matchen, men det skulle – föga förvånande – tappas till 1-2.

Ett litet ljus i det mörka – få skador. Dock tveksamt om Micah Richards ska kunna medverka. Om inte; ett stort avbräck.

Spurs handikappspelas

En del skador för Spurs, men de flesta av mindre betydelse. Helt okej truppsituation – kvaliteten i truppen minskar oerhört lite.

Det ska helt enkelt råda klasskillnad här. Tottenham är med i en helt annan strid än sina motståndare; den om Europaplatserna och eventuellt titeln, även om den med all sannolikhet inte kommer plockas.

Man är just nu sexa i tabellen, dock med en match mindre spelad än konkurrenterna precis ovan och under. En trea skulle innebära att man petar ner West Ham från femteplatsen, vilken leder till Europa League och minska avståndet upp till ettorna Manchester City och Arsenal till fem pinnar. Seriestarten får tituleras som helt okej, sett till vad som kan presteras.

Man var i en liten dipp under oktober månad, men spände musklerna rejält senast när AFC Bournemouth förnedrades med 5-1 – på Vitality Stadium. Harry Kane, succémannen från i fjol, som inte kommit helt upp i nivå innan, antecknades för ett hattrick. Fantastiskt utförd match av 22-åringen.

Sex av de sju senaste inbördesmatcherna har Tottenham vunnit och fem av dessa med minst två baljor.

Tottenham -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust vid uddamålsvinst – är värt att investera i till 1,98x hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Tottenham -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, måndag 2/11
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Tottenham 1,42 mybet logo
Oavgjort 5,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Aston Villa 9,25 betsson logo
Över 2,5 mål 1,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 2,10 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: