Speltips, Tottenham – Aston Villa 8/1: Intressant cuptillställning

Spelbloggare Publicerat: 7 januari 2017

Vi tar oss till White Hart Lane och FA-cupbataljen mellan Tottenham och Aston Villa. Känslan är att ”Spurs” blivit lite väl stora favoriter – och vi tror att Villa ska kunna streta emot relativt bra och testar därför lyckan på målmarknaden.

Rotation är deklarerad från Tottenhams sida, men det verkar ändå bli så att en hyfsat stark startelva presenteras. Framförallt nyckelspelarna, däribland Harry Kane, som behöver vila, som får stå åt sidan, eventuellt inleda på bänken och hoppa in om det skulle krisa framåt i matchen.

Gästerna? Tränaren Steve Bruce har uttalat att den bästa möjliga startelvan kommer presenteras, trots att man slåss om playoff-biljetterna i Championship, när man vill tillbaka till förstadivisionen på direkten. Man är inte bättre placerade än precis i mitten av tabellen, dock med ett hyfsat litet glapp uppåt. Tätt, jämnt och spännande i Championship…

Tillknäppt?

Köper inte att Tottenham ska vara såhär stora favoriter, när man väntas rotera och ställs mot ett helt ordinarie och kapabelt Aston Villa.

Men favoritskapet, det ska ”Spurs” fortfarande inneha. Såklart. Det skiljer trots allt flera klasser mellan lagen.

Därmed är det Tottenham som ska föra dansen här, och jag är inne på att de kommer möta ett samlat och svårpasserat Aston Villa-försvar. Gästerna är defensivt solida, men har problem framåt och således ofta inblandade i tajta fajter. Uddamålsvinster, uddamålsförluster och kryss.

Ett smart spelande Aston Villa här, med andra ord. Såvida ”Spurs” inte drar ifrån, behöver positionerna inte pushas uppåt alltför hårt heller. 1/2-0/1?

Under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre baljor – spelas till 1,84 gånger pengarna hos klassiska Unibet, vars välkomstbonus är på 1 000 kronor och hämtas här!

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 8/1
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: