Speltips, Tottenham – Bayer Leverkusen 2/11: Missvisande odds

Spelbloggare Publicerat: 2 november 2016

Tottenham ska försöka bryta deras femmatcherssvit utan vinst när Champions League är tillbaka och Bayer Leverkusen står för motståndet på Wembley Stadium. Vi på Spelbloggare tror att det här kommer bli en tät fajt och tvekar inte en sekund på åt vilket håll värdet hittas.

Grupp E är löjligt intressant just nu – det är mer eller mindre helt öppet race:

  1. Monaco, 3: 1-2-0, 5p, +1 mål
  2. Tottenham, 3: 1-1-1, 4p, +0 mål
  3. Bayer Leverkusen, 3: 0-3-0, 3p, +0 mål
  4. CSKA Moskva, 3: 0-2-1, 2p, -1 mål

Blir inte mer spännande än så, eller hur? Monaco sitter förvisso i förarsätet, men bara en pinne skiljer ner till just Tottenham och bara tre till jumbon CSKA Moskva. De åtråvärda slutspelsbiljetterna kan hamna exakt var som helst.

I den parallella matchen till denna, tar Monaco emot CSKA Moskva. Hemmafavoritskap där, precis som här, men visst ska det ses som en öppen fajt såhär på förhand?

Inte mycket av nyhetsvärde på truppfronterna. Harry Kane och Toby Alderweireld saknas alltjämt, fastän de är tillbaka i träning. Gästerna har spelare som Toprak, Tah, Bender, Bellarabi och Pohjanpalo out.

Dubbelchansen spelas

Det här skulle kunna sluta exakt hur som helst – därför är det lite förvånande, samt missvisande att Tottenham presenteras som så pass stora oddsfavoriter.

Och dessutom är det ett Tottenham som inte lyckats vinna på hela fem matcher efter varandra, fyra kryss och en torsk. Det omvända mötet i Tyskland var också en tät historia och det slutade oavgjort, 0-0. Dock; fördel Leverkusen i den matchen, de var klart närmast trean.

Sedan är det inte alls sällan som oddssättarna överskattar de engelska lagen ute i Europa. De lyckas ju väldigt sällan, men hajpas alltjämt upp rejält inför varenda CL- och EL-upplaga.

Leverkusen är kapabla och minst lika bra som Tottenham, i min bok. Dessutom har de en sylvass Chicharito på topp, och han kommer skapa problem för motståndet.

Givetvis ska Tottenham vara favoriter i London, men såhär stora? Nja. Då ska det också nämnas att de inte spelar CL-hemmamatcherna på White Hart Lane, som renoveras, utan på Wembley Stadium. Trubbar förstås av fördelen man annars har av att spela på hemmaplan.

1,90 x insatsen får vi för Leverkusen +0,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner eller det slutar oavgjort – och det är i klar överkant. Kan spelas minst 10-13 punkter neråt. Titanbet är platsen och hos dem får ni, via oss, en unik välkomstbonus – på 2 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Bayer Leverkusen +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 2/11
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: