Speltips, Tottenham – Burnley 18/12: Stabil favorit

Spelbloggare Publicerat: 17 december 2016

Vi riktar strålkastarljuset på White Hart Lane och matchen mellan Tottenham och Burnley, i vilken vi håller ”Spurs” favoritskap som stort. Blir det en ”walk in the park” för tabellfemman?

Måstematch för Tottenham om de på allvar ska kunna bli en del av toppenstriden. Inför matchen saknas hela 13 pinnar upp till serieledande Chelsea, som spurtat imponerande de senaste månaderna, men då har man en match mindre spelad. Troligtvis blir det bara – nåja – en kamp om Europabiljetterna och kan en till Champions League plockas skulle det vara tillfredsställande för Mauricio Pochettion och hans mannar.

Nykomlingen Burnley har lyckats skapa ett litet utrymme ner till den absoluta botten. De var på förhand – och är för den delen fortfarande – nedplitade som en av de starkaste kandidaterna att trilla ur serien och såvida det kan undvikas är det en skalp.

Mousa Dembele, som dras med en mindre skada, ska testas närmare avspark. Erik Lamela och Vincent Janssen är out. För Burnley råder det tveksamhet runt Johann Berg Gudmundsson.

Hemmastarkt mot bortasvagt

Ett 2,0-handikapp kan låta som mycket i en Premier League-match som denna, men här är det motiverat – till och med att lämna förtroendet i Tottenhams händer. Hittar med andra ord rätt bra spelvärde.

På bortaplan är Burnley veka, oerhört veka. Hemma på Turf Moor lever de mycket på sin tyngd och energi, men den får de inte alls ut på resande fot. Bortafacit är till och med sämst i hela serien med sex förluster och ett kryss. På dessa – bara ett mål framåt! Släpps till en hel del på det.

Tottenham verkar ha hittat rätt melodi och är erkänt starka på hemmaplan, 6-2-0 i resultatraden. Under december månad har Swansea krossats med 5-0 och nu senast Hull med 3-0. Även CSKA Moskva, 3-1, har värjts undan. Däremellan knapp torsk borta mot Manchester United.

Här kan siffrorna mycket väl skjuta i höjden…

Tottenham -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med exakt två mål – spelas till 2,05 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Tottenham -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 18/12
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: