Speltips Tottenham – Chelsea 29/9: Tv-peng i Ligacupen

Simon Pålsson Publicerat: 29 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Tottenham och Chelsea kan ta sig vidare i Ligacupen när de två lagen från Premier League nu gör upp tisdagen den 29 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går inte klaga på intensiteten i det engelska fotbollsschemat så här i inledningen på säsongen, med matcher i Premier League varje helg och Ligacupen mitt i veckorna därutöver. Som om det inte vore nog med det spelas det också europeisk kvalfotboll för exempelvis Tottenham Hotspur.

Nu kliver José Mourinhos lag också in i ett tungt möte med Chelsea, tidigt på säsongen, i Ligacupen. Det här är en turnering som många storklubbar prioriterar bort, men som blir lite hetare när det blir den här typen av derby- och rivalmöten.

Det lär formeras om en del i lagen och osäkra kort används inte i onödan, men det är Chelsea som har möjligheten till den största rotationen. Men som säsongen har artat sig vill man nog ta alla chanser till en titel. För såväl Frank Lampard som José Mourinho är det viktigt att kunna peka på dessa.

Tisdagens möte spelas med Tottenham Hotspur som hemmalag, men utan publik ska det inte varan någon större fördel.

Spel på målskytt

Tottenham Hotspur har tyvärr fått inleda säsongen utan ett par spelare som varit ute med skador, men det är glädjande att man nu ser ut att ha tillbaka Dele Alli igen. Det återstår väl att se om man verkligen riskerar honom i den här typen av match, och verkligen vill spela med honom då han ryktas bort, men för slagkraften i laget är det en klar fördel att ha honom tillbaka i fullt fysiskt slag.

Det kan man däremot inte säga om walesaren Gareth Bale, som föga förvånande har problem med skador och inte spelar här heller. Det har inte blivit något spel än så länge, och det ser ut att dröja ett tag innan så kan bli fallet. Men det var vi nog många som räknade med när det stod klart att han skulle ta och återvända till Spurs.

I övrigt bör nämnas att Son Heung-Min skadade sig senast, och att Japhet Tanganga inte kan spela. Troligen spelar inte heller Moussa Sissoko. Det är ett gäng tunga spelare som alltså ser ut att behöva stå över.

Chelsea har en bit kvar till toppformen, men vad som är intressant är att man nu fått in den spännande målvakten Edouard Mendy från Rennes i förra vekcan. Det ser ut som att han ska få sin debut i den här matchen. Däremot blir det ingen debut för Hakim Ziyech, och inte heller Christian Pulisic eller Billy Gilmour är tillbaka från skador. Min känsla är att det blir en del förändringar i startelvan, och de spelare som kommer in gör det med stor kraft.

Olivier Giroud lär vilja visa upp sig, och sin vana trogen tror jag att fransmannen gör mål. Han har en stark förmåga att göra det när det spelas Ligacupen eller Europa League exempelvis.

Olivier Giroud första målskytt spelas med en tv-peng till 5,20 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Olivier Giroud första målskytt
Odds: 5,20
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, tisdag 29 september 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: