Speltips, Tottenham – Chelsea 4/1: Hörnspel från toppfajten

Spelbloggare Publicerat: 3 januari 2017

Toppfajt tillika Londonderby väntar på White Hart Lane. Femman Tottenham tar emot ettan Chelsea – och då testar vi ett hörnobjekt till precis under dubbelt betalt.

Är det sista chansen för ”Spurs”? En förlust här, och då är väl titelhoppet släckt?

Chelsea har ju järngrepp om Premier League och kan dryga ut serieledningen ytterligare efter att Liverpool tappat i veckan – och en vinst skulle betyda att de har hela åtta pinnar ner till den nämnda konkurrenten.

Och utsikterna ser, utan tvekan, goda ut; har vunnit 13 raka matcher i serien – ett fantastiskt imponerande facit. Även om man inte alltid briljerar, lyckas matcherna vinnas. Moralstärkande!

God form även hos Tottenham, som radat upp fyra raka vinster. De två senaste matcherna har båda vunnits med 4-1 – dessutom på bortaplan! – när Southampton och Watford stått för motståndet. Men finns det klass för att på allvar utmana i en titelstrid? Känslan – nja. Krävs lite vassare spets.

Hörnkross?

Tror att Tottenham kommer ta taktpinnen.

På hemmaplan bör de helt enkelt vara den spelförande parten. Chelsea lever mycket på deras sylvassa omställningsspel när nivån på motståndet skruvats upp och borde dessutom ses med bra chans att hålla ställningarna på resultattavlan – något som betyder att pressen från ”Spurs” borde tillta, öka, med tiden.

Såväl Tottenham som Chelsea borde således vara tillfredsställda med att det är de förstnämnda som för dansen.

Hörnstatistiken på White Hart Lane är 7,4 framåt för Tottenham och bara 2,8 bakåt. Chelsea har 4,4 framåt på bortaplan och 4,8 bakåt – anmärkningsvärt med minusmarginaler för ett topplag.

Tottenham -1,0 hörnor (asian handicap) – insatsen tillbaka om de skapar exakt en mer – spelas till 1,98 x smeten hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i bonus hos här!

Speltips:

Speltips: Tottenham -1,0 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, onsdag 4/1
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: