Speltips, Tottenham – Crystal Palace 20/8: Londonderby – tillknäppt på nytt?

Spelbloggare Publicerat: 19 augusti 2016

Lördagen bjuder på ett Londonderby från White Hart Lane, mellan Tottenham och Crystal Palace. Gästerna känns uddlösa och kommer få det svårt att utmana om pinnarna. Ett kombinationsspel testas till trevliga värdesiffror.

Vilket upptaktsschema Tottenham har spelåret 16/17. Seriepremiären var borta mot Everton – 1-1 skrevs slutresultatet – och nu står ett skållhett derby och väntar framför dem. Därefter? Match mot topptippade Liverpool och sedan en svår bortafajt mot ett svårspelat Stoke City. Att få den där sprudlande starten, med pinnarna bara tickar in på kontot, blir svår att få.

Gästerna hör hemma i en annan del av tabellen; närmare botten än toppen. Om ett par klassförvärv inte plockas in före transferfönstrets slut kan kontraktet blir svårt att rädda. Och det var på värsta möjliga sätt som säsongen inleddes när man, på hemmaplan, förlorade över West Bromwich – med 0-1 efter en sen baklängesbalja.

Vinner och håller nollan?

Derbyn tenderar att bli tillknäppta och målsnåla, och de mellan Tottenham och Crystal Palace likaså. Fler kampmoment, mindre finlir – och således färre målmöjligheter.

Precis som vi skrev i speltipset inför Crystal Palaces premiär mot West Bromwich, är offensiven oroväckande tunn – men man är på jakt efter en anfallare. Christian Benteke är prioritet ett, men Liverpool har svårt att släppa honom; nekar bud på bud. Hurdan det än blir – just nu är offensiven i alla fall extremt tunn.

Tottenham rosade knappast marknaden mot Everton heller. 1-1 skrevs resultatet – absolut acceptabelt – men man var lite uddlösa medan motståndarna inte tilläts att komma fram till mycket.

Men att ”Spurs” ska klara av att bryta ner ett på pappret klart sämre Crystal Palace på 90 minuter? Givetvis borde de det. Det skiljer flera klasser och det finns spelare framåt som kan stå för det där lilla extra.

Nåja, vad ska vi säga; 2-0 till ”Spurs” efter två sena baljor i den andra halvleken?

Spelvalet – Tottenham vinner och håller nollan spelas som en hopknåpad av och hos Betsafe, som ni läsare hos oss får en unik välkomstbonus hos – på 1 500 kronor!

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner & håller nollan
Odds: 2,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (UNIK: 1 500 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 20/8
TV:    (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: