Speltips, Tottenham – Fiorentina 25/2: Skrällen nära till hands

Spelbloggare Publicerat: 25 februari 2016

Rollerna är ombytta från fjolårets identiska dubbelmöte inför returen – men slutar det på samma vis? Vi har hittat ett speltips som tripplar insatsen inför EL-matchen mellan Tottenham och Fiorentina.

1-1 på White Hart Lane blev till 3-1 för Fiorentina. Nu har vi 1-1 från Stadio Artemio Franchi – kan violerna från Florens lösa biffen på bortaplan nu istället?

Den första matchen var hur som helst en tät sådan. Bollinnehavet var jämnt fördelat och båda parter hade sina perioder där de styrde och ställde. Fiorentinas 1-1-balja signerad Federico Bernardeschi 30 minuter från slutet var en fantastisk projektil – matchens höjdpunkt. Över det hela – 90 rätt underhållande minuter med betoning på: rätt.

Fiorentina vidare?

Precis som i Italien, väntas Tottenham rotera hejvilt. För dem värderas titelracet före allt annat och smällen för det tar Europaspelet. Den stora bredden i truppen underlättar detta enormt, men det är klart att kvalitén minskar avsevärt.

På detta saknar Londonklubben flera betydelsefulla pjäser; anfallsstjärnan Harry Kane är en och Dembele en annan. Värsta truppsituationen man varit i under hela spelåret och tajmingen kunde helt klart varit bättre i och med att slutspurten väntar nu. Hur stor är motivationen att kliva all in här?

I slutet av förra veckan förlorade Spurs dessutom cupderbyt hemma mot Crystal Palace – och då fanns bland annat Harry Kane på planen. Tär på moralen och undra om man inte kan sätta ett litet frågetecken över formen också? En reaktion på den fantastiska dito var ändå väntad.

Gästande Fiorentina satsar hårdare på Europa League och ska inte underskattas. De har visat prov på mycket under den senaste tiden; 3-2-vinsten borta över Bologna senast var den sjunde raka matchen utan förlust. Bra truppbesked också.

Ger italienarna klart större chans att avancera vidare än oddssättarna. Till 3,0 x insatsen tvekar vi inte en sekund att kasta in polletterna på det.

Speltips:

Speltips: Fiorentina avancerar vidare
Odds: 3,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Betrally (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 25/2
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Tottenham 1,95 unibet logo
Oavgjort 3,70 betsafe logo
Fiorentina 4,50 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,00 unibet logo
Under 2,5 mål 1,86 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: