Speltips, Tottenham – Manchester United 10/4: Spelvärt 1X2-tecken

Spelbloggare Publicerat: 10 april 2016

Tre pinnar är det enda som räknas mot Manchester United när Tottenham ska försöka sätta press på serieledande Leicester i titelracet. Vi är inte alls säkra på att de lyckas med det och plockar istället ut ett annat tecken.

Som den sista utmanaren till tabellettan Leicester, ska Tottenham försöka kraftsamla under den avslutande månaden – men hela sju poäng håller dem isär. Den osannolika skrällen ser ut att fullbordas. Kalenderåret 2016 har varit oerhört bra för ”Spurs” och nu senast löstes oavgjort, 1-1, borta mot Liverpool. Dock ett oönskat resultat med hänsyn till situationen i tabellen.

Manchester United är det i särklass mest ifrågasatta och hånade laget i hela Premier League. Inte så att det är obefogat – den här storklubben ska vara bättre med tanke på vilket kapital som finns – men femteplatsen innehas dock alltjämt, vilket innebär en EL-biljett. Dock jagar flera konkurrenter häck i häl, så långtifrån någonting är klappat och klart.

Krysset nära till hands

Fastän jag inte har speciellt mycket tro på Louis van Gaals United, borde de ses till en rätt stor chans att krossa Tottenhams titeldröm. Samtidigt vill man fixa hem åtminstone en pinne för att stärka ställningen i kampen om Europabiljetterna.

Sett bra ut för Manchester United de senaste veckorna. Senast plockades Everton ner med 1-0 och dessförinnan även Manchester City med samma siffror, fast då på bortaplan. Defensiven klickar medan udden fortfarande är rätt avtrubbad. Som det varit under merparten av spelåret.

Tottenham verkar få tillbaka mittbacksklippan Jan Vertonghen i speldugligt skick. Stort plus om han kan medverka – ska minska motståndarnas chanser till att hitta nätet.

Tror på en tät och tillknäppt matchbild med ett United som försöker bromsa upp ett spelförande Tottenham. Som det sett ut på sistone ska de ha alla möjligheter i världen att lyckas väl med det. Krysset är absolut önskvärt, speciellt efter att West Ham ”bara” spelade in en pinne mot Arsenal under helgen.

Oavgjort, det raka krysset, spelas till 3,62x hos Unibet.

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,62 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 10/4
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor: / Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.
Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: