Speltips, Tottenham – West Ham 22/11: Skrällpolletterna måste in

Spelbloggare Publicerat: 22 november 2015

Det här med att skrälla – det kan West Ham. Vi kan inte undvika att spela vidare på den oväntade tabellsexan när de besöker femman Tottenham på White Hart Lane.

Snart ska det väl vända för West Ham? 12 spelade matcher, 21 pinnar och en sjätteplats. Det är över all förväntan – undertecknad trodde till och med att West Ham skulle kunna komma att bli inblandade i bottenstriden inför spelåret.

Det är sannolikt bara en fråga om – tid. Tror inte att vi ska bli vana av att se bilden med West Ham som en av de parter som fajtas om Europabiljetterna. Kan förstås ha helt fel – West Ham har varit seriens mest oförutsägbara lag och bjudit på brutala skrällar.

Tottenham är där de alltid tycks vara – strax efter den absoluta toppen. Det är en roll man fått axla i Premier League under de senaste åren och känslan är att det kommer förbli så åtminstone ett par år framåt. Ser få tendenser till stora förändringar.

Man innehar den sista Europabiljetten, är på samma antal poäng som West Ham men med bättre målskillnad och upp till CL-platserna är avståndet alltjämt litet, men för att ha en chans att nå dit måste matcher lik denna vinnas.

Makalöst facit på bortaplan

Tottenham stora favoriter, förstås. Helt korrekt.

Men skrällchansen finns där – som alltid när West Ham är ena halvan av en match, oavsett om de är i favorit- eller underdogposition på förhand. Det är omöjligt att veta vad som kan väntas av Slaven Bilics mannar.

En sak vi däremot vet – det är att man trivs med att motståndarna är de som för matcherna, vilket också resultatraderna på hemma- kontra bortaplan antyder: 2-2-2 respektive 4-1-1. Bland annat har man vunnit över Arsenal, Manchester City och Liverpool på resande fot. Enda torsken? Mot Watford.

Spurs var i kalasform, men som vi varit inne på i andra rekar kan mycket hända över ett två veckors långt uppehåll. Man avslutade med att spela 1-1 borta mot ärkerivalen Arsenal, vilket följde upp tre vinster. På tiden att en reaktion kommer?

Passande matchbild att vänta för West Ham också. Tottenham vill alltid vara spelförande på White Hart Lane och det innebär att bortalaget får fokusera på det de är bäst på – omställningsspelet.

James Colins fortfarande out för West Ham efter sitt röda kort mot Watford. Tufft avbräck, men det finns klart värre möjliga scenarion. Tottenham får försöka göra jobbet utan mittfältspjäsen Erik Lamela.

Mot bakgrund av West Hams superfacit mot toppkonkurrenterna på bortaplan måste vi helt enkelt testa en skrällpollett på den raka tvåan till schyssta 6,50 x insatsen hos Bet365.

Speltips:

Speltips: West Ham vinner, rak tvåa
Odds: 6,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 22/11
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Tottenham 1,60 williamhill logo
Oavgjort 4,40 nordicbet logo
West Ham 6,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,75 bwin logo
Under 2,5 mål 2,20 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: