Speltips Turkiet – Ungern 3/9: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 3 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Turkiet gäller ofta som favoriter när man spelar på hemmaplan, och så även när Ungern kommer på besök i den första omgången av UEFA Nations League den 3 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos CampoBet!
Annons. Nya kunder hos CampoBet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är såklart ingen hemlighet att det är speciella regler som nu omringar den andra upplaga av UEFA Nations League som ska till att starta i dagarna. Det är bara folktomma läktare som gäller runt om i hela Europa, och här man valt att gå på spåret att låta alla länder köra precis likadant.

Det kvittar alltså hur reglerna ser ut i Turkiet, det är UEFA som själva bestämmer. Detta inte minst för att det ska bli rättvist för alla lag.

Här kan vi hur som helst notera en del förändringar i UEFA Nations League, och för många landslag har det också hänt saker i trupperna. Som bekant är det här uppdelat i flera olika sektioner och nivåer, där det på B-nivå nu ska slåss om platser för att nå A-nivån.

Turkiet gäller som en av favoriterna i sin grupp, inte minst då man i övrigt ska spela mot Serbien och Ryssland. Det är i för sig inga enkla motståndare att brottas med, men det är lag som man ska kunna ta sig förbi om allt stämmer.

Det sista motståndet är Ungern, och det får ses som motståndaren som Turkiet verkligen ska slå. Och behöver slå för att kunna gå till A-nivån. Nu möts man direkt i den första omgången, som spelas på torsdagskvällen.

Turkiet är det bättre laget

Nu ska det sägas att det inte har spelats landslagsfotboll på tio månader, och i ett sådant läge är det inte helt enkelt att veta precis var man har lagen. Det har inte minst hänt saker i alla spelartrupper, som förändrar läget.

Men vad vi kan ha med oss är att Ungern var allt annat än heta i kvalet till Europamästerskapet, där man aldrig var nära att ta sig till huvudmästerskapet. Man avslutade bland annat med en klar 2-0-förlust mot Wales, och var innan dess uddlösa i matcherna mot Kroatien och Slovakien för att nämna några.

Nu är det ett hack upp när Turkiet väntar, ett lag som bland annat spelade jämnt med världsmästarna Frankrike i en av sina sista omgångar i EM-kvalet. På det hela taget har man faktiskt sex raka utan förlust. Det säger ingenting om formen, men det säger någonting om vad det är för lag vi brottas med här.

Turkiet att vinna spelas till 1,62 gånger smeten hos det nya heta spelbolaget CampoBet!

Annons:
  Rygga spelet hos Campobet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Turkiet vinner
Odds: 1,62
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, torsdag 3 september
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo