Speltips, Tyskland – England 26/3: Hörnfokus från tungviktsfajten

Spelbloggare Publicerat: 26 mars 2016

Två av världens största fotbollsnationer i Tyskland och England drabbar samman i en vänskapsmatch och vi landar i en slutsats på hörnmarknaden.

Är kanske en av de här parterna som kommer stå som vinnare när det kommande europeiska mästerskapet ska summeras? Det skulle inte alls förvåna – Tyskland är faktiskt, tillsammans med värdlandet Frankrike, favoriter till att vinna hela kalaset, menar oddssättarna. Detta medan just England plitas ner som en stark utmanare; jagandes häck i häl.

Historien och det faktum att länderna är så pass mäktiga i fotbollsvärlden, innebär att den här fajten piffas till lite extra – det är mer än en vänskapsmatch. Ett sätt att flexa musklerna inför mästerskapet, att hitta rätt formation och form.

Vinner ”hörnmatchen” klart

Kommer bjudas på en hel del byten här, som oftast i vänskapsmatcher, men starka startelvor ska plitas ut, rapporteras det.

Dock en del avbräck för båda sidorna. Tyskland saknar Bastian Schweinsteiger och Max Kruse samtidigt som Englands skadelista är mer välfylld; Joe Hart, Wayne Rooney och Raheem Sterling. Annars är det potentiella EM-elvor som ska skickas ut på planen.

Tyskland är en hörnmaskin utan dess like. Vann ofta ”hörnmatcherna” med stora siffror i kvalet, framförallt på hemmaplan där de alltid väntas kliva ut och dominera – så även här. Räknar med att England är förberedda på att behöva sjunka ihop lite i positionerna och låta motståndarna föra dansen, sätta tempot.

Dessutom borde avbräcket på Sterling minska sannolikheten att skapa hörnor något – han rör sig gärna ut mot flankerna, istället för att attackera rakt på. Petitesser i det stora hela, men visst kan det påverka lite.

Tyskland -2,0 hörnor (asian handicap) – insatsen tillbaka vid två fler – spelas till acceptabla 1,90 x insatsen hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Tyskland -2,0 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 26/3
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Tyskland 1,67 ladbrokes logo
Oavgjort 4,00 betsafe logo
England 6,00 williamhill logo
Över 2,5 mål 1,97 redbet logo
Under 2,5 mål 1,89 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: