Speltips Tyskland – Ukraina 12/6: Träningslandskamp

Martin Efvergren Publicerat: 12 juni 2023

Tyskland tar emot Ukraina i en träningslandskamp. Matchen spelas måndag den 12 juni 2023 med avspark kl 18:00 på Weserstadion i Bremen.

Tyskland – Ukraina

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Då Tyskland är värdnation för EM 2024 är man direktkvalificerade och spelar således inga kvalmatcher. Därför behöver man fylla schemat med träningslandskamper och närmast väntar alltså ett möte mot Ukraina följt av matcher mot Polen och Colombia den kommande dryga veckan.

VM i Qatar blev en stor besvikelse för Hansi Flick och hans manskap. Man blev då bara i trea i sin grupp efter Japan och Spanien. Vid EM nästa sommar har det gått tio år sedan man vann VM i Brasilien och sedan dess har framgångarna helt uteblivit.

Vid den senaste landslagssamlingen i mars spelade Tyskland två träningsmatcher med blandat resultat. Först besegrade man Peru med 2-0 och därefter föll man med 3-2 mot Belgien.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Klar fördel Tyskland

Ukraina föll i playoff mot Wales och missade därmed förra årets VM. Det faktum att man ändå håller ihop sitt landslag och dessutom presterar ganska bra trots rådande omständigheter är emellertid imponerande.

I mars inledde man EM-kvalet med tuffast möjliga uppgift direkt i första matchen. Man ställdes mot England på Wembley och det slutade i en 2-0-förlust. Överlag har man hamnat i en väldig svår grupp då man även kommer att ställas mot Italien samt Malta och Nordmakedonien. På fredag väntar en bortamatch mot de sistnämnda och därefter tar man emot Malta i Slovakien.

Tyskland och Ukraina möttes senast i Nations League för tre år sedan. Då vann tyskarna både hemma och borta och de gäller även som klara favoriter inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ger endast omkring 1.29 gånger insatsen.

För Tysklands del betyder den här matchen mer då man inte har några tävlingsmatcher att ta sikte på. För Ukrainas del handlar den här landslagssamlingen primärt om att vinna sina kvalmatcher mot Nordmakedonien och Malta. Det gör det också lite osäkert kring i vilken utsträckning som förbundskapten Ruslan Rotan kommer att matcha det bästa laget i den här matchen.

Förutsättningarna gör att jag tror att Tyskland kommer att gå segrande med viss marginal. Mitt spel blir Tyskland -1.5 (asian hcp) till 1.80 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tyskland -1.5 (asian hcp)
Odds: 1.80
Bolag: Betinia
Spelstopp: 18:00, måndag 12 juni 2023
TV: 
Stream: