Speltips, U21-EM, Serbien – Tjeckien 20/6: Nytt nederlag för värdlandet?

Spelbloggare Publicerat: 19 juni 2015

Värdlandet Tjeckien föll i premiären, Serbien skrällde och fixade oavgjort mot Tyskland. I match nummer två mellan de nämnda länderna väljer vi sida och skickar in polletterna på ett spel till 1,80x.

Snabblänkar: Oddsen | Speltipset | Läsarnas röst | Statistiken | Startelvorna

En drömstart och stark första halvlek satte Tjeckien i en bra sits inför den andra halvleken mot Danmark, men sedan fick man erkänna färg och helt logiskt vände danskarna matchen till 2-1 efter att den avgörande baljan kom med fem minuter kvar av ordinarie speltid. Detta innebar att vårt speltips satt till 1,74 x fläsket.

Möjligt förda framåt av det fantastiska trycket från läktaren stod Tjeckien upp starkt inledningsvis. Tycker ändå att det bevisades att man faktiskt inte håller nivå med de flesta andra konkurrenterna i mästerskapet. Någon succé blir det förmodligen inte, trots hemmaplan.

Vi nämnde i premiärreken att avbräcket på anfallsstjärnan Matej Vydra, som hans klubb Watford inte vill släppa för tillfället, kan innebära problem. Den kraften som skulle kunna göra det lilla extra, det avgörande – finns inte med.

Styrkebesked mot Tyskland

Inför premiärmatcherna tippades Serbien vara de som tillsammans med Tjeckien skulle hamna nedanför första- och andraplatsen vilka leder till slutspelet. Men kanske har de varit underskattade? Det antydde i alla premiären.

Mot Tyskland, mästerskapets stora favorit, lyckades man fixa oavgjort (1-1) efter att båda målen kommit inom de 15 inledande minuterna i en jämnare match än som var förutspådd. Serbien fajtades med näbbar och klor – och när tyskarna drabbades av ett rött kort i den 70:e minuten kändes vinsten inte speciellt långt borta. Fler mål blev det ändå inte och oavgjort får ses som ett styrkebesked deluxe.

Gillade det Serbien visade upp på planen; ett effektivt och smart spel. Tänker att de greppar taktpinnen direkt och maler ner ett mediokert Tjeckien som får vinka hejdå till slutspelet. Känns dock som vi har en hyfsat stor kryssrisk och spelar därför Serbien att vinna med försäkringen att få tillbaka polletterna vid oavgjort till acceptabla 1,80x hos Bwin.

Speltips:

Speltips: Serbien draw no bet
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, lördag 20/6
TV / Stream:  tvtolv logo tv4sport logo (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Serbien 2,50 bwin logo
Oavgjort 3,40 unibet logo
Tjeckien 3,00 unibet logo
Över 2,5 mål 2,10 expekt logo
Under 2,5 mål 1,75 bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

Oddsens motsvarighet i procent: