Speltips, Udinese – Bologna 5/12: Bwin sticker ut hakan

Spelbloggare Publicerat: 4 december 2016

Vi testar kortlyckan på Dacia Arena under måndagskvällen, när Udinese och Bologna möter varandra. Frågan är; vilken sida får syna flest skivor?

Här kan båda parter på allvar ta avstamp ifrån botten i Serie A. En vinst och ja, kontraktet ska inte vara i fara. Eller?

Lagen har båda ett snitt på strax över en pinne per match, Udinese placerade på sextondeplatsen och Bologna en ovan. En pinne skiljer dem åt och sju respektive åtta poäng är avståndet ner till bottentrion på.

Men är det inte i det här skiktet av tabellen såväl Udinese som Bologna ska husera i? Oklart om de håller högre klass än så – och såvida avståndet ner till den absoluta botten kan hållas intakt kan man vara rätt nöjda.

Vissa skadeproblem för Bologna sedan tidigare. Här ställs även Daniele Gastaldello, avstängd, åt sidan. Hemmalaget ser ut att komma med truppen intakt från senast, med några långtidsskador.

De åker på flest kort

Testar kortlyckan, som nämnt.

Fokus på ”kortmatchen” – över vilken sida som får syna flest flest ostskivor.

Här är hemma-/bortafaktorn alltid stor. Udinese ska föra dansen, lär ha en hel del boll och då ökar såklart chanserna för att Bologna åker på korten. Blir lätt så när man jagar. Publiken kan också ha viss påverkan.

På hemmaplan, detta och det förra spelåret inräknat, snittar Udinese 2,3 ostskivor och deras motståndare 2,4. Mellanskillnaden klart större mot bottenkonkurrenter i tabellen, när man är och ska vara den spelförande parten.

Bologna snittar 2,0 kort och deras motståndare 1,3 på resande fot.

Också värt att nämna att Bologna åkte på flest kort i båda inbördes mötena mot just Udinese i fjol.

Flera bookies är runt 1,75x för att Bologna ska drabbas av flest gula kort – och då dukar Bwin ut med dubbelt betalt. Givet val av spelobjekt och risken för att de justerar deras position till avspark får ses som stor. Förresten! Du har väl inte missat att hämta din 250-kronorsbonus hos dem?

Speltips:

Speltips: Flest gula kort: Bologna
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, måndag 5/12
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: