Speltips, Udinese – Lazio 31/1: Oddssättarna fel ute

Spelbloggare Publicerat: 31 januari 2016

Ett Udinese med makalösa defensiva bekymmer tar emot ett sårbart Lazio på Stadio Friuli, varifrån vi väljer sida på en av de utsatta mållinorna.

Kontraktet ska inte behöva vara i fara – Udinese är för bra för att vara bland bottentrion i Serie A – men visst börjar det bränna lite underifrån efter tre förluster efter varandra mot konkurrenter av blandad kvalité; fem pinnar skiljer till det röda tabellområdet, dock med en match mindre spelad än flera konkurrenter i samma tabellskikt.

Lazio är också en besvikelse i årets seriespel – en klart större sådan. En fin tredjeplats i fjol har följts upp av att man nu är nia i tabellen, med den bleka resultatraden 9-4-8. Hoppet om att plocka en av Europabiljetterna lever förstås alltjämt, men att hämta in sju pinnar på Roma, som innehar den sista av dessa, dessutom med flera andra konkurrenter däremellan, blir svårt.

Felsatt mållina

Mållinan är utsatt på 2,25 med oddsen jämnt fördelade på över-/underspelet – något jag inte köper. Hade istället velat pusha upp linan till 2,50, så visst finns det värde att hämta på marknaden. Utan tvekan.

Värden har enorma bekymmer i defensiven har har släppt in tio mål på de tre senaste matcherna – nio av de tio senaste har klivit över 2,5 mål – trots halvdant motstånd; Carpi i en av matcherna och Palermo i en annan. Ett par defensiva kuggar saknas sedan tidigare.

Gästande Lazios skadelista är fortfarande välfylld; bland annat förstekeepern Marchetti och försvararen De Vrij är skadade samtidigt som Stefan Radu och Senad Lulic är avstängda. Framförallt defensivt man är decimerade.

Målformen är fin för ett Lazio som måste ha siktet på tre pinnar; Chievo städades undan med 4-1 senast och fem av de sju senaste fajterna har bjudit på minst tre baljor.

Över 2,25 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid exakt två – smakar finfint till 1,98x hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, söndag 31/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Udinese 3,30 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,30 nordicbet logo
Lazio 2,40 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,25
Under 2,5 mål 1,71

 

Oddsens motsvarighet i procent: