Speltips, Udinese – Roma 13/3: Klara värdesiffror

Spelbloggare Publicerat: 13 mars 2016

Med formkurvorna pekande åt helt olika håll drabbar Udinese och Roma samman på Stadio Friuli, varifrån klara värdesiffror hittas åt ena hållet.

Ena sidan sjunker som en sten i tabellen, den andra rusar mot den åtråvärda silvermedaljen. Verkligheterna helt skilda – det är också med den vetskapen de båda kommer till den här fajten; Udinese skulle, på förhand, vara nöjda med kryss medan Roma har siktet på ännu en trea.

Lite mer exakt; med tre pinnar ner till fyran Fiorentina och fem upp till Napoli står Roma på tredjeplatsen. Sju fullpottare i rad är plockade i Serie A. Förluster, båda med 0-2, i dubbelmötet mot Real Madrid däremellan – inte helt oväntat.

För Udinese hackar maskineriet totalt just nu. Förlust mot tredjejumbon Frosinone senast och endast en vinst är kammad på de tio senaste seriematcherna. De allra flesta av dessa – just torskar. Det ser tufft ut, helt klart.

De Rossi kan få lite speltid för Roma efter ett jobbigt skadeuppehåll. Bara positiva besked från deras håll. Udinese har däremot stora problem med en decimerad backlinje, där hela fyra spelare är out. Senast in på listan – Iván Piris, avstängd.

Tvåan spelas

Så som Udineses form ser ut, verkar det bli bottenstriden – och att de skulle vända på kalaset här, mot ett gediget Roma? Nja, så lär det inte bli. Gästerna ska vara klara favoriter, utan tvekan större än oddssättarna antyder med deras nedplitade siffror.

De är närmast ostoppbara, tabelltrean. Formen ska inte vara hotad efter förlusten mot Real Madrid senast – efter förlusten i det första mötet, vann de med förkrossande 5-0 mot Palermo.

Dessutom tufft för Udinese med avstängningen på ytterbacken Piris. Alltid svårt att rotera i backlinjen. Speciellt mot ett offensivt slagkraftigt Roma, som eventuellt kommer starta med Edin Dzeko på topp. Perfekt möjlighet att bryta måltorkan?

Klass och form är en kombination som bäddar för vinst. Den raka tvåan spelas finfina 1,90 x fläsket hos Nordicbet.

Speltips:

Speltips: Raka tvåan, Roma vinner
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (Unik: 1 000 kr bonus + 400 kr riskfritt spel)
Spelstopp: 15:00, söndag 13/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Udinese 4,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,55 titanbet logo
Roma 1,90 nordicbet logo
Över 2,5 mål 2,10 mybet logo
Under 2,5 mål 1,81 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: