Speltips, Ungern – Sverige 15/11: En match i vänskapens namn

Spelbloggare Publicerat: 14 november 2016

Vänskapsfotboll står på menyn när Ungern och Sverige möter varandra i Budapest under tisdagskvällen. Den är på sätt och vis uppsnackad som en jippotillställning – och det försöker vi dra nytta av på spelfronten.

För Ungern – ett avsked för profilerna Gábor Király, målvakt som är mest känd för att spela i mjukisbyxor, och mångsidige Roland Juhasz. För Sverige? En chans för spelarna utanför startelvan att visa framfötterna. Det är lite så snacket är inför matchen.

– Det är ett fantastiskt tillfälle att få se där här spelarna i match, många av dem som är heta och hungriga, säger förbundskapten Janne Andersson inför matchen.

Den svenska startelva som är deklarerad ser ut som följer:

Nordfeldt; Emil Krafth, Jansson, Granqvist, Wendt; Rohdén, Hiljemark, Johansson, Larsson; Kiese Thelin, Nyman.

Snäll match

Jippomatch, ja. Osmakligt eller ej, det är upp till var och en – men vi kan ändå utnyttja det faktum.

Att det blir en match i vänskapens namn kan vi räkna med; en snäll sådan. Lagen har troligen kommit överens om att hålla nivån i duellspelet nere, om inte i ord är det redan underförstått. Domaren är säkert med på en kant i den diskussionen också.

Paolo Valeri, huvuddomaren, är annars en rätt hård domare – tvekar inte på att kasta upp korten. Men ja, det här är inte en serielunksfajt i Serie A, utan en jippo- tillika vänskapsmatch. Hans två senaste dömda lands- och vänskapskamper har tillsammans innehållit en ostskiva.

Tycker inte vi behöver bre på så mycket mer – det här kommer, som nämnt, bli en match i vänskapens namn…

Under 3,5 gula kort spelas till dubbelt betalt hos NordicBet, som ni via oss får en unik välkomstbonus hos – på 1 000 + 400 kronor! Underspelet på samma lina finns även hos Unibet till 2,02x, men då räknas även tomatskivorna in och därför föredrar vi det förstnämnda spelet.

Speltips:

Speltips: Under 3,5 gula kort
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: NordicBet (Unik: 1 000 + 400 kr bonus)
Spelstopp: 19:45, tisdag 15/11
TV:  tvtolv logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: