Speltips, United of Manchester – Chesterfield 9/11: Klasskillnad

Spelbloggare Publicerat: 9 november 2015

FA-cupen är skrällarnas cup, men när United of Manchester – ej att förväxla med Manchester United – tar emot Chesterfield kan vi inte annat än att se bortalaget förvalta sitt favoritskap när de verkar kliva in hårt för uppgiften.

Brukar vara smått allergisk för att spela på storfavoriter i de engelska cuperna, men här ska det helt enkelt vara total klasskillnad. Tror inte att FC United har styrkan, oavsett hur hårt de kraftsamlat inför matchen, att sätta Chesterfield ur balans.

Dels är det amatörer mot proffs. Ena parten från sjättedivisionen, den andra från tredje. Däremellan skiljer det makalöst mycket i kvalité. Och ja, FC United är nere och cirkulerar en bra bit nere på den undre tabellhalvan i sin serie, med en övergripande risk att trilla ur den. Chesterfield – de har bara fyra pinnar upp till de positiva kvalplatserna. Vi leker med tanken: det skulle alltså kunna skilja fem divisioner klubbarna emellan när detta spelår summeras.

Chesterfield med stark trupp

Sedan handlar det alltid om det här med motivationsnivåerna – det här är den största matchen för FC United på en bra tid framöver, inte lika skoj för Chesterfieldspelarna att åka iväg på en bortaresa av den typen. Men som jag förstått det; den här matchen tas på fullaste allvar.

Inte att misstolkas – rotation kan vi räkna med från Chesterfield, på ett flertal positioner dessutom, men truppen de tar med till Broadhurst Park är stark och oavsett hur de väljer att formera startelvan ska det råda total klasskillnad.

Ännu tuffare uppgift att ställas inför för värden nu när formen är så pass usel. I serien har man – hör och häpna – sex raka förluster och senast förlorade man med 1-3 mot bottenkonkurrenten AFC Telford United – på hemmaplan. Samtidigt – tre vinster på de fem senaste matcherna för Chesterfield…

Tycker inte det behöver motiveras mer målande än såhär. Chesterfield över 1,5 mål finns till 1,59 x insatsen och det är att föredra över den raka tvåan till nio punkter mindre. Räknar helt klart med att de löser den linan vid minst två av tre tillfällen. Körs därför till kassan hos Unibet utan att blinka.

Speltips:

Speltips: Chesterfield över 1,5 mål
Odds: 1,59 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 9/11
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
United of Manchester 6,50 titanbet logo
Oavgjort 4,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Chesterfield 1,50 unibet logo
Över 2,5 mål 1,70 bwin logo
Under 2,5 mål 2,15 betstarsknapp logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: