Speltips, Valencia – Barcelona 5/12: Valencia nästa mumsbit för katalanerna?

Spelbloggare Publicerat: 5 december 2015

Frånvarobekymmer, usel form och fortfarande utan huvudtränare – att Valencia kommer få problem mot Barcelona är milt uttryckt. Speltips, odds, allt inför matchen:

Valencia är en stor besvikelse. Fjolårsfyran, som tänktes vara en liten utmanare till den dominerande duon bestående av just Barcelona och Real Madrid, har redan förlorat fyra matcher av de inledande 13 vilket kan jämföras med endast fem på hela förra årets Primera División. För tillfället parkerar man på niondeplats.

Och på toppen av kullen är förstås – Barcelona. Formen är toppad med 11 matcher efter varandra utan förlust och sju i följd som vunnits med minst två baljors marginal och då har man bland annat mött Real Madrid (4-0) och Roma (6-1).

Omöjliga att stoppa

Barcelona kör över allt och alla just nu. De verkar närmast omöjliga att stoppa och med topptrion – Leo Messi, Luis Suárez och Neymar – hel och utvilad efter att ha stannat hemma i veckans cupfajt mot Villanovense vilken vanns med 6-1.

Mot ett krisande Valencia borde tre friska, säkra pinnar vara nära på nytt. Nuno Santos, som tränade Valencia från mitten av förra året, lämnade och Gary Neville tar inte över fören på söndagen. Innan cupvinsten mot blåbärsklubben Barakaldo hade två förluster radats upp och innan dess fick man bara 1-1 hemma mot Las Palmas.

Skadeproblem är enorma sedan en bra tid tillbaka och det är såklart en av huvudorsakerna till varför det sett så illa ut på sistone. Nu är dessutom João Cancelo och Javi Fuego avstängda. Kunde inte bli sämre tajmat än så.

Katalanerna har få avbräck och inte heller på betydande spelare. Har svårt att se hur Valencia, i rådande form och situation, ska kunna sätta stopp för Barcelonas superfacit. Eller ja, rättare sagt; om ens något lag kan göra det just nu.

Det osar klasskillnad och Barcelona -1,5 mål (asian handicap) spelas till 1,85x.

Tips: Nordicbets julkalender ger möjlighet att spela Barcelona rak seger till 2,0!

De bästa oddsen på Barcelona vinner ligger runt 1,3 men via Nordicbets julkalender kan man anmäla sig till en kampanj som ger en möjlighet att spela Barcelona vinner till hela 2,0 gånger pengarna (maxinsats 200 kronor).

Saknar ni konto hos Nordicbet? Klicka här för att få 1 000 kr bonus samt möjlighet att spela Barcelona till det förhöjda oddset.

Speltips:

Speltips: Barcelona -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, lördag 5/12
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Valencia 10,00 titanbet logo
Oavgjort 6,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Barcelona 1,33 betway logo
Över 2,5 mål 1,42 redbet logo
Under 2,5 mål 3,00 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: