Speltips, Valencia – Espanyol 15/1: Obefogat stort favoritskap i lunchmatchen

Spelbloggare Publicerat: 14 januari 2017

Redan vid 12:00 drar fotbollssöndagen igång – och det med Primera División-matchen mellan Valencia och Espanyol. Värden är stora favoriter, kanske till och med för stora? Vi satsar hur som helst på att nästan dubbla insatsen!

Valencia, ja; vad ska man säga? En namnstark trupp, tippade att till och med kunna utmana om Europaplatserna inför spelåret – och nu istället i en ångestfylld bottenstrid, en strid om förlängt kontrakt i Primera División.

När 16 matcher avverkats, står Valencia på så lite som 13 inspelade pinnar och har med det endast en till det helröda tabellområdet. Det bränner…

Gästande Espanyol hittar vi i mittenskiktet av tabellen, elfteplatsen. Finns det styrka att utmana om en plats i topp tio? Tveksamt. En sak borde i alla fall kunna slås fast; botten är man för starka för. Utan tvekan.

Ellaquim Mangala står som avstängd för Valencia. Annars oklarheter runt Rodrigo, Garay och Siqueira. Abdennour är borta på landslagsuppdrag. Espanyol kommer till spel utan Baptistao, L´påez, Piatti och Diop.

Dubbelt upp

Finns väl inte så mycket att diskutera här?

Valencia är nedplitade som alltför stora favoriter av oddssättarna – och då är det bara att vända blickarna åt andra hållet; spelen till Espanyols favör. Finns en handfull tänkbara att vraka mellan.

Det är bara att smaka på det; Valencia, som snittar mindre än pinnen per match, står i under dubbelt betalt för att vinna. Under 2017 har de fallit vid dubbla tillfällen mot Celta Vigo, cupdubbelmöte, samt ”bara” spelet oavgjort, 3-3, borta mot nästjumbon Granada.

Ser inte ut som att det ska vända för Valencia, alltså.

Espanyol håller rätt bra standard. De fick 1-1 mot Deportivo La Coruna senast och bortastatistiken är förvånansvärt stark; bara två av nio matcher har förlorats under spelåret – och det mot Sevilla och Barcelona. Det verkar som att Espanyol trivs med att överlåta taktpinnen…

Espanyol +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2 – spelas till 1,99 x insatsen hos Bethard (1 000 kronor bonus).

Speltips:

Speltips: Espanyol +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,99 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 12:00, söndag 15/1
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: