Speltips, Valencia – Las Palmas 21/1: Spelobjekt till 3,40 synas

Spelbloggare Publicerat: 21 januari 2016

Kvartsfinalerna i Copa del Rey är här. Två av dem spelas under torsdagen, ena mellan Valencia och Las Palmas, med de första 90 minuterna på Estadio de Mestalla. Proppen ur?

Gary Neville kämpar vidare för att föra sitt Valencia till den första serietrean vid rodret – desto bättre har det rullat på i cupen och i åttondelsfinalen avverkades Granada med 7-0 över två matcher; 4-0 hemma och 3-0 borta. Det ser allt bättre ut, men försvarsspelet har de ännu inte fått att klicka, trots de där hållna nollorna.

Siktet är förstås fortfarande inställt på Europaplatserna, men i och med den prekära situationen Valencia hamnat i – för tillfället är de placerade på elfteplatsen i Primera División – är cupen en utmärkt möjlighet att kunna komma undan säsongen med ett acceptabelt facit. Serien blir tuff att rätta till.

Las Palmas är, precis som väntat, nere och cirkulerar i bottenskiktet av tabellen – bara två pinnar skiljer dem till det helröda tabellområdet. Såvida man håller huvudet över vattenytan, får det ses som positivt. Det är ändå en klart medioker, Primera División-mått mätt, trupp de har, Las Palmas.

I cupen har lyckan varit stor. Först avancerade de förbi Real Sociedad med 3-2 över 180 minuter och därefter Eibar med 6-4.

Målöverspel på värden

På hemmaplan är Valencia alltid en kraft att räkna med. De har åkt på osunt många oavgjorda där, men förlorar sällan och offensiven är stark. Målproduktionen i de senaste matcherna på Estadio de Mestalla är 2-4-2-2-2 mål – exempelvis fick man in två mot Real Madrid. Problemet är den bristande stabiliteten bakåt.

I seriespelet verkar det som att Valenciaspelarna fått en liten spärr också – i cupen kördes ju Granada över. Motivationen är uppskruvad i max och målet är att döda det här redan i det första mötet, på hemmaplan, för att eventuellt kunna lufta ett par spelare i returen.

Och det är ett Las Palmas som måste fokusera främst på seriespelet som ställer upp på andra sidan planhalvan. Ett Las Palmas som släppt in mål i massor på sistone – senast förlorade de med 0-3 hemma mot Atlético Madrid.

Värden har ett par avbräck av betydelse, men dessa påverkar snarare den defensiva förmågan snarare än den offensiva.

3-1? Valencia över 2,5 mål spelas till 3,40 x insatsen hos William Hill.

Speltips:

Speltips: Valencia över 2,5 mål
Odds: 3,40 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, torsdag 21/1
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Valencia 1,67 williamhill logo
Oavgjort 3,90 mybet logo
Las Palmas 6,00 mybet logo
Över 2,5 mål 1,92 redbet logo
Under 2,5 mål 2,00 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: